Ju hasni në një ofertë në internet…

Imagjinoni këtë

Ju hasni një ofertë në internet që duket shumë e mirë për të qenë e vërtetë. Për shkak të një shtypi gabimi, ai laptop i bukur mbart një çmim prej 150 eurosh në vend të 1500 eurove. Ju shpejt vendosni të përfitoni nga kjo marrëveshje dhe vendosni të blini laptopin. A mundet dyqani të anulojë akoma shitjen? Përgjigja varet nga sa ndryshon çmimi nga çmimi aktual. Kur madhësia e diferencës së çmimit sugjeron që çmimi nuk mund të jetë i saktë, konsumatori pritet të hetojë deri diku këtë diferencë çmimi. Kjo mund të jetë e ndryshme në rast të diferencave në çmime që nuk ngrenë drejtpërdrejt dyshime.

 

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.