Në mesin e klientëve tanë janë familje holandeze dhe ndërkombëtare të biznesit, të cilat kanë arritur një sukses të konsiderueshëm në industritë e tyre përkatëse. Familje të tilla shpesh kanë krijuar dhe krijuar tashmë, ose po planifikojnë ta bëjnë këtë, një zyrë beqare ose shumë-familjare Hollandeze për të strukturuar aktivitetet dhe investimet e tyre në një mënyrë të qartë dhe të menaxhueshme.

PJESA E NJAM FAMILJE TREGTUESE?
MBUPSHTETJE LIGJORE E KRKESA

Këshillëdhënëse për Zyrën e Familjes

Në mesin e klientëve tanë janë familje holandeze dhe ndërkombëtare të biznesit, të cilat kanë arritur një sukses të konsiderueshëm në industritë e tyre përkatëse. Familje të tilla shpesh kanë krijuar dhe krijuar tashmë, ose po planifikojnë ta bëjnë këtë, një zyrë beqare ose shumë-familjare Hollandeze për të strukturuar aktivitetet dhe investimet e tyre në një mënyrë të qartë dhe të menaxhueshme.

Law & More ndihmon klientët dhe zyrat e familjes me shërbime ligjore të përshtatura. Ne kombinojmë njohuritë dhe përvojën tonë si avokatë të klientëve privatë dhe këshilltarë të taksave në fushat e taksave dhe planifikimit të pasurive holandeze, pajtueshmërinë e taksave holandeze, çështjet e pasurive të patundshme holandeze dhe sukseset e biznesit. Ndihma e tillë sigurohet përmes bashkëpunimit me specialistë në menaxhimin e investimeve, planifikimin financiar dhe kontabilitetin, të cilat shpeshherë ndihmojnë familjen e veçantë. Përvoja jonë shkon nga çështje që lidhen me strukturën e zyrës së familjes, qeverisjen e familjes, sukseset dhe zgjidhjen e mosmarrëveshjeve në Hollandë.

Ne bashkëpunojmë me profesionistë në fushat e lidhura të ekspertizës me të cilët bashkohen në përpjekjet tona për të siguruar një qasje të ndërlidhur me një sërë çështjesh ligjore dhe jo ligjore, të cilat hasen nga familjet e biznesit holandez dhe ndërkombëtar dhe zyrat e tyre.

Ne i ndihmojmë klientët në krijimin e zyrave të familjes në Hollandë. Për më tepër, ne punojmë me zyra familjare me bazë ndërkombëtare në projekte të sofistikuara të ristrukturimit në mbarë botën për pronat e familjes dhe bizneset. Më në fund, ne rishikojmë operacionet dhe strukturën e zyrave të formuara të familjes, të cilat kërkojnë këshilla për zgjerimin dhe përmirësimin e gamës së shërbimeve të ofruara.

Maksim Hodak

Maksim Hodak

Partner / Avokat

 Telefononi +31 (0) 40 369 06 80

Shërbimet e Law & More

E drejta e korporatave

Avokat i korporatës

Companydo kompani është unike. Prandaj, do të merrni këshilla juridike që janë drejtpërdrejt të rëndësishme për kompaninë tuaj

Njoftim për parazgjedhje

Avokat i përkohshëm

Keni nevojë për një avokat përkohësisht? Siguroni mbështetje të mjaftueshme juridike falë Law & More

Avokat

Avokati i imigracionit

Ne merremi me çështje që kanë të bëjnë me pranimin, vendbanimin, dëbimin dhe të huajt

Marrëveshja e aksionarëve

Avokati i biznesit

Do sipërmarrës duhet të merret me ligjin e ndërmarrjeve. Përgatituni mirë për këtë.

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe
mund të bashkohen me
problemi i klientit ”

Mentalitet jo i pakuptimtë

Ne na pëlqen të menduarit krijues dhe shikojmë përtej aspekteve juridike të një situate. Shtë gjithçka për të arritur në thelbin e problemit dhe zgjidhjen e tij në një çështje të vendosur. Për shkak të mentalitetit tonë të pakuptimtë dhe përvojës së viteve, klientët tanë mund të mbështeten në mbështetje juridike personale dhe efikase.

A doni të dini se çfarë Law & More a mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 (0) 40 369 06 80 ose na dërgoni një e-mail:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Law & More B.V.