Çfarë është një avokat i korporatës

Një avokat i korporatave është një avokat i cili punon në një mjedis të korporatave, zakonisht përfaqëson bizneset. Avokatët e korporatave mund të jenë avokatë transaksionesh, që do të thotë se ata ndihmojnë në shkrimin e kontratave, shmangin proceset gjyqësore dhe përndryshe bëjnë punë juridike prapa skenave. Kontestuesit mund të jenë edhe avokatë të korporatave; këta avokatë përfaqësojnë korporatat në procese gjyqësore, ose duke ngritur padi kundër dikujt që i ka bërë padrejtësi korporatës ose duke mbrojtur korporatën nëse paditet.

A keni nevojë për ndihmë ligjore ose këshilla në lidhje me avokatin e korporatës? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Jonë Jurist i së drejtës korporative do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.