Mundësitë për karrierë

Law & More

Law & More është një firmë ligjore dinamike, disiplinore, e vendosur në Parkun e Shkencave në Eindhoven; e quajtur edhe Lugina e Silikonit të Hollandës. Ne kombinojmë njohuritë e një zyre të madhe të korporatave dhe taksave me vëmendjen personale dhe shërbimin e përshtatur që i përshtatet një zyre butiku. Firma jonë ligjore është vërtet ndërkombëtare për sa i përket fushëveprimit dhe natyrës së shërbimeve tona dhe punon për një varg klientësh të sofistikuar holandezë dhe ndërkombëtarë, nga korporatat dhe institucionet te individët. Për t'u ofruar klientëve tanë shërbimin më të mirë të mundshëm, ne kemi një ekip të përkushtuar të avokatëve dhe juristëve shumëgjuhësh, të cilët zotërojnë gjuhën ruse, ndër të tjera. Ekipi ka një atmosferë të këndshme dhe informale.

Aktualisht kemi vend për një praktikant studentor. Si student praktikant, ju merrni pjesë në praktikën tonë të përditshme dhe merrni mbështetje të shkëlqyeshme. Në fund të stazhit tuaj, ju do të merrni një vlerësim të praktikës nga ne dhe do të shkoni një hap më tej në përgjigjen e pyetjes nëse profesioni juridik është për ju. Kohëzgjatja e stazhit përcaktohet në konsultë.

Profile

Ne presim sa vijon nga praktikanti ynë studentor:

  • Aftësi të shkëlqyera për shkrim
  • Komandim i shkëlqyeshëm i gjuhës holandeze dhe angleze
  • Ju jeni duke bërë një arsim juridik në nivelin HBO ose WO
  • Ju keni interes të dukshëm për ligjin e korporatave, ligjin e kontratave, ligjin e familjes ose ligjin e imigracionit
  • Ju keni një qëndrim jo të pakuptimtë dhe jeni të talentuar dhe ambiciozë
  • Ju jeni në dispozicion për 3-6 muaj

Përgjigje

Dëshironi t’i përgjigjeni këtij vendi bosh? Dërgoni CV-në tuaj, letrën e motivimit dhe listën e markave (et) tek [email mbrojtur] Ju mund t'i drejtoni letrën tuaj z. TGLM Meevis.

Law & More është gjithmonë i interesuar të njohë profesionistë të talentuar dhe ambiciozë me arsim të mirë dhe prejardhje profesionale.

Law & More B.V.