A JU K LRKONI
FIRMA E LIGJIT N THE HOLAND?

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

Ne jemi mësuar të punojmë për klientë vendas dhe ndërkombëtarë.

Niveli i lartë shërbimi për çdo klient, individë si dhe kompani apo institute.

Jemi në dispozicion. Edhe sot

A JENI DUHET P FORR NJIR FIRM T LA LIGJIT N THE HELANDS?

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

Ne jemi mësuar të punojmë për klientë vendas dhe ndërkombëtarë.

Niveli i lartë shërbimi për çdo klient, individë si dhe kompani apo institute.

Jemi në dispozicion. Edhe sot

me Law & More ju zgjidhni një firmë ligjore të orientuar në rezultate në Hollandë

Ne jemi një firmë ligjore dinamike holandeze me një karakter ndërkombëtar, të specializuar në fusha të ndryshme të ligjit Hollandez. Ne flasim Hollandisht, anglisht, frëngjisht, gjermanisht, turqisht, rusisht dhe ukrainisht. Firma jonë ofron shërbime në një numër të madh fushash të ligjit për kompanitë, qeveritë, institucionet dhe individët. Klientët tanë vijnë nga Hollanda dhe jashtë vendit. Ne jemi të njohur për qasjen tonë të përkushtuar, të arritshme, të nxitur, pa marrëzi.

Mund të kontaktoni Law & More për pothuajse të gjitha çështjet për të cilat keni nevojë për avokat ose këshilltar juridik.

• Interesat tuaja janë gjithmonë parësore për ne;
• Ne jemi drejtpërdrejtë të arritshëm;
• Emërimet mund të bëhen me telefon (+31403690680 or +31203697121), Email ([email mbrojtur]) ose përmes mjetit tonë online lawyerappointment.nl;
• Ne ngarkojmë tarifa të arsyeshme dhe punojmë në mënyrë transparente;
• Ne kemi zyra në Eindhoven dhe Amsterdam.

A nuk është pyetja apo situata juaj specifike në faqen tonë të internetit? Mos hezitoni të na kontaktoni. Ndoshta ne mund t'ju ndihmojmë gjithashtu.

me Law & More ju zgjidhni një firmë ligjore të orientuar në rezultate në Hollandë

Ne jemi një firmë ligjore dinamike holandeze me një karakter ndërkombëtar, të specializuar në fusha të ndryshme të ligjit Hollandez. Ne flasim Hollandisht, anglisht, frëngjisht, gjermanisht, turqisht, rusisht dhe ukrainisht. Firma jonë ofron shërbime në një numër të madh fushash të ligjit për kompanitë, qeveritë, institucionet dhe individët. Klientët tanë vijnë nga Hollanda dhe jashtë vendit. Ne jemi të njohur për qasjen tonë të përkushtuar, të arritshme, të nxitur, pa marrëzi.

Mund të kontaktoni Law & More për pothuajse të gjitha çështjet për të cilat keni nevojë për avokat ose këshilltar juridik.

• Interesat tuaja janë gjithmonë parësore për ne;
• Ne jemi drejtpërdrejtë të arritshëm;
• Për shkak të krizës së koronës, të gjitha emërimet tona bëhen përmes thirrjeve telefonike ose video. Thirrjet video mund të bëhen përmes Whatsapp, Skype, Duo, Zoom, Ekipet, Bluejeans ose Webex;
• Emërimet mund të bëhen me telefon (+31403690680 or +31203697121), Email ([email mbrojtur]) ose përmes mjetit tonë online lawyerappointment.nl;
• Ne ngarkojmë tarifa të arsyeshme dhe punojmë në mënyrë transparente;
• Ne kemi zyra në Eindhoven dhe Amsterdam.

A nuk është pyetja apo situata juaj specifike në faqen tonë të internetit? Mos hezitoni të na kontaktoni. Ndoshta ne mund t'ju ndihmojmë gjithashtu.

Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Maksim Hodak

Maksim Hodak

Partner / Avokat

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Avokati-në-ligjit

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

Yara Knoops-photo-500-567

Yara Knoops

Këshilltari Ligjor

Foto e Sevinc Hoeben-Azizova

Sevinc Hoeben-Azizova

Këshilltari Ligjor

ATTORNEY DHE Këshilltarët e taksave

 

Law & More B.V.