Hulumtimet tregojnë se 30% e falimentimeve në Hollandë janë shkaktuar nga fatura të papaguara. A ka ndërmarrja juaj një klient që akoma nuk ka paguar? Apo jeni një individ privat dhe a keni një debitor që akoma ju ka borxh para? Pastaj kontaktoni Law & More avokatët e mbledhjes së borxheve.

INVOIKTET E MBROJTJES TUT PROVAVE?
KONTAKT LAW & MORE

Avokat i mbledhjes së borxheve

Hulumtimet tregojnë se 30% e falimentimeve në Hollandë janë shkaktuar nga fatura të papaguara. A ka ndërmarrja juaj një klient që akoma nuk ka paguar? Apo jeni një individ privat dhe a keni një debitor që akoma ju ka borxh para? Pastaj kontaktoni Law & More avokatët e mbledhjes së borxheve. Ne e kuptojmë që faturat e papaguara janë shumë të bezdisshme dhe të padëshirueshme, kjo është arsyeja pse ne ju ndihmojmë që nga fillimi deri në fund të procesit të mbledhjes. Avokatët tanë të mbledhjes së borxheve mund të kalojnë si një procedurë mbledhjeje judigjore, ashtu edhe një procedurë të mbledhjes gjyqësore me ju. Law & More është gjithashtu i njohur me ligjin e bashkëngjitjes dhe mund t'ju ndihmojë në rast falimentimi. Më në fund, nuk na bën asnjë ndryshim nëse debitori jeton në Hollandë apo është i vendosur jashtë vendit. Për shkak të sfondit tonë ndërkombëtar, ne jemi të kualifikuar për pretendime më të ndërlikuara, të diskutueshme ose më të mëdha.

Menyja e Shpejtë

Kur bëhet fjalë për mbledhjen e borxheve, me siguri po mendoni për një agjenci të mbledhjes së borxheve ose përmbarues sesa për një avokat të mbledhjes së borxheve. Kjo për shkak se të tre palët janë në gjendje të mbledhin borxhet e papaguara. Sidoqoftë, ka disa hapa thelbësorë në procesin e mbledhjes që në përgjithësi mund të kryhen nga një avokat i mbledhjes së borxheve:

• Vetëm një avokat i mbledhjes së borxheve është i autorizuar të zhvillojë procedura ligjore për kërkesa mbi 25.000,00 €.
• Autorizohet të kapë pasurinë dhe të ardhurat e një debitori
• Vetëm një avokat i mbledhjes së borxheve është i autorizuar të paraqesë një peticion falimentimi.
• Vetëm një avokat i mbledhjes së borxheve është i autorizuar të trajtojë çështjet e mbledhjes së borxhit ndërkombëtar.
• Kualifikuar për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve juridike. Një avokat për mbledhjen e borxheve është më i përshtatshmi për të ofruar zgjidhje të personalizuara dhe për të vlerësuar dhe kundërshtuar mbrojtjet.

Shpesh ndodh që gjatë një procesi të mbledhjes, është akoma e nevojshme të ndryshoni nga një agjensi mbledhjeje ose përmbaruesi gjyqësor në një avokat të mbledhjes. Në një situatë të tillë është më e lehtë dhe më e organizuar të jesh menjëherë në të njëjtën firmë, aty ku tashmë njihesh dhe tanimë është krijuar një skedar për ty.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Avokati-në-ligjit

 Telefononi +31 40 369 06 80

Pse te zgjidhni Law & More?

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të hënën deri të premten
nga ora 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë çështjen tuaj dhe dalin
me një plan veprimi të përshtatshëm

Qasja personale

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% të klientëve tanë të na rekomandojnë dhe që ne vlerësohemi mesatarisht me një 9.4

"Unë kam marrë
këshilla profesionale
brenda kohës së rënë dakord. ”

Qasja e agjencisë së mbledhjes së borxheve

Për secilën procedurë të grumbullimit, duhet të ndërmerren një numër hapash. Hapi i parë është të informoni debitorin se ai nuk po e përmbush detyrimin e tij të pagesës. Kjo për shkak se ju duhet t'i jepni atij mundësinë për të paguar brenda një periudhe kohe të arsyeshme, pa ndonjë kosto tjetër. Për këtë efekt duhet t'i dërgoni debitorit një kujtesë me shkrim. Ky kujtesë quhet një njoftim i parazgjedhur. Një periudhë prej katërmbëdhjetë ditësh normalisht vlerësohet si një periudhë e arsyeshme brenda së cilës debitorit i kërkohet të paguajë kërkesën. Sigurisht, Law & Moreavokatët mund të hartojnë një njoftim të paracaktuar për ju.

Nëse nuk është dërguar asnjë njoftim për parregullsi, gjykatësi do të refuzojë çdo kërkesë për dëme. Sidoqoftë, ka situata në të cilat nuk është e nevojshme të dërgoni një njoftim për mospagim, p.sh. përputhja me marrëveshjen është përgjithësisht e pamundur. Sidoqoftë, këshillohet që gjithmonë të dërgoni një njoftim për parazgjedhje si masa paraprake. Nëse kërkesa për pagesë nuk është përmbushur, ne mund të fillojmë procesin e mbledhjes.

Katër hapat e mbledhjes së duhur

kontakt Law & More imazh

Kontakti Law & More

A po merreni me një klient që nuk paguan? kontakt Law & More

Imazhi ingebrekestelling

Njoftim për parazgjedhje

Ne kërkojmë nga debitori që të paguajë me anë të një njoftimi për vonesë

Imazh i fustanit Minnelijke

Faza miqësore

Ne organizojmë bisedime me qëllim që debitori të paguajë ose të bëjë një marrëveshje pagese

Imazhi i fejesës Gerechelijke

Faza gjyqësore

Ne fillojmë një procedurë ligjore dhe sekuestrojmë pronën nëse është e nevojshme

model1X1_

Fazat e procesit të mbledhjes

Ekzistojnë dy faza të mundshme në procesin e mbledhjes: faza miqësore, e njohur gjithashtu si faza jashtëgjyqësore, dhe faza gjyqësore ..

Faza miqësore
Nëse marrëdhëniet midis palëve janë të mira, këshillohet që së pari të kaloni fazën miqësore. Në këtë fazë, ne përpiqemi të inkurajojmë debitorin të paguajë me anë të kujtesave me shkrim dhe kontakteve telefonike. Shtë e mundur që këto diskutime dhe negociata do të çojnë në një marrëveshje pagese. Ne rekomandojmë që të përcaktohet një marrëveshje pagese. Avokatët tanë të mbledhjes së borxheve mund të kujdesen për këtë. Avantazhi i një faze miqësore është se marrëdhëniet midis palëve shpesh nuk dëmtohen dhe se nuk i detyrohen shpenzimet për procedurat ligjore.

Faza gjyqësore
Nëse faza miqësore nuk mund të përfundohet me një pagesë nga debitori ose me një marrëveshje pagese, mund të fillohet procedura ligjore. Shtë gjithashtu e mundur që të kaloni fazën miqësore dhe të filloni menjëherë procedurat ligjore. Në një fazë ligjore, ne kërkojmë pagimin e shumave të papaguara dhe kostot e mbledhjes para gjykatës. Para fillimit të procedurës juridike, mund të jetë e mundur të kapni pasurinë e debitorit. Kjo quhet konfiskim konservator. Shtojca e paragjykimit ka për qëllim të sigurojë që debitori nuk është në gjendje të lëvizë pronat para se gjykata të vendosi, në mënyrë që të mund të rikuperoni shpenzimet tuaja nga debitori. Nëse gjyqtari cakton kërkesën tuaj, shtojca paraprake do të shndërrohet në një shtojcë të zbatueshme. Kjo do të thotë që aktivet e bashkangjitura mund të shiten nga përmbaruesi gjyqësor në publik nëse debitori ende nuk paguan. Të ardhurat e këtyre pasurive do të përdoren për të paguar kërkesën tuaj. Law & MoreJuristët e mbledhjes së borxheve kanë përvojë në fushën e ligjit të bashkëngjitjes dhe janë të lumtur t'ju ndihmojnë gjatë procedurave ligjore.

Parandalimi i rreziqeve
Law & More gjithashtu siguron mbështetje për të parandaluar rreziqet që lidhen me pagesa dhe pagesa të vonuara. Për shembull, ne këshillojmë klientët të përfshijnë në kushtet e përgjithshme dhe kushtet e tyre të pagesës që mund të shmangin paqartësitë në rast të një pagese të vonuar. Dëshironi më shumë informacion në lidhje me këtë? Ju lutemi kontaktoni avokatët e mbledhjes së borxheve të Law & More.

A doni të dini se çfarë Law & More a mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Law & More B.V.