Kuptimi i divorcit

Divorci, i njohur gjithashtu si zgjidhja e martesës, është procesi i ndërprerjes së një martese ose bashkësie martesore. Divorci zakonisht përfshin anulimin ose riorganizimin e detyrave dhe përgjegjësive ligjore të martesës, duke shpërndarë kështu lidhjet e martesës midis një çifti të martuar nën sundimin e ligjit të vendit ose shtetit. Ligjet e divorcit ndryshojnë mjaft në të gjithë botën, por në shumicën e vendeve, kjo kërkon sanksionimin e një gjykate ose autoriteti tjetër në një proces ligjor. Procesi ligjor i divorcit mund të përfshijë gjithashtu çështje të ushqimit, kujdestarisë së fëmijës, mbështetjes së fëmijës, shpërndarjes së pasurisë dhe ndarjes së borxhit.

Keni nevojë për ndihmë ligjore ose këshilla në lidhje me divorcin? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Tona Avokatët e divorcit do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.