Çfarë është një biznes i qëndrueshëm

Një biznes i qëndrueshëm, ose një biznes i gjelbër, është një korporatë që ka ndikim minimal negativ ose potencialisht një efekt pozitiv në mjedisin global, lokal, komunitetin, shoqërinë ose ekonominë.

Keni nevojë për ndihmë ligjore apo këshilla për një biznes të qëndrueshëm? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Jonë Jurist i së drejtës mjedisore do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.