Çfarë është një kontratë ligjore

Një kontratë ligjore është një marrëveshje e zbatueshme ligjërisht midis dy ose më shumë palëve. Mund të jetë verbal ose i shkruar. Në mënyrë tipike, një parti premton të bëjë diçka për tjetrin në këmbim të një përfitimi. Një kontratë ligjore duhet të ketë një qëllim të ligjshëm, marrëveshje reciproke, konsideratë, palë kompetente dhe pëlqim të mirëfilltë për t'u zbatuar.

Keni nevojë për ndihmë juridike ose këshilla në lidhje me kontratën ligjore? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Jonë Jurist për kontratë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.