Çfarë është mesatarja b2b

B2B është një term ndërkombëtar për biznes nga biznesi. I referohet kompanive që posaçërisht bëjnë biznes me kompani të tjera. Shembujt përfshijnë kompanitë prodhuese, shitësit me shumicë, bankat e investimeve dhe kompanitë pritëse që nuk operojnë në tregun privat.

Keni nevojë për ndihmë ligjore ose këshilla në lidhje me b2b? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Tona Jurist i së drejtës korporative do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.