KENI NEVOJË PËR NJË AVOKAT TË Përgjegjësisë?
PYET P FORR NDIHM LIGJORE

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

kontrolluar ne daten Qartë.

kontrolluar ne daten Personal dhe lehtësisht i aksesueshëm.

kontrolluar ne daten Së pari interesat tuaja.

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të hënën deri të premten
nga ora 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë çështjen tuaj dhe dalin
me një plan veprimi të përshtatshëm

Qasja personale

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% e klientëve tanë
na rekomandoni dhe se jemi vlerësuar mesatarisht me 9.4

Avokat i Përgjegjësisë

Ka shumë situata në të cilat ligji i përgjegjësisë luan një rol. Mendoni, për shembull, për situatën në të cilën një punonjës vuan një aksident në kontekstin ose gjatë kryerjes së punës së tij. Në një rast të tillë, punëdhënësi ndonjëherë mund të mbahet përgjegjës juridikisht ndaj punëmarrësit për dëmin që i është pësuar. Në disa raste, prodhuesit mund të mbajnë përgjegjësi. Ky është rasti kur një konsumator pëson dëme dhe është vërtetuar se dëmi është shkaktuar nga një defekt në produkt. Gjithashtu, një drejtor i një ndërmarrje në disa raste mund të jetë përgjegjës personalisht përveç ose në vend të kompanisë.

Menyja e Shpejtë

A po mbani përgjegjësi apo doni ta mbani dikë përgjegjës? Përgjegjës avokatët nga Law & More do të jetë i lumtur t'ju ofrojë mbështetje ligjore.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

AVOKAT

ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

Law & More gjithashtu mund ta bëjë këtë për ju

Law and More

Marrëveshja e birësimit

Hartimi i një marrëveshjeje kërkon një punë të madhe. Prandaj kërkoni ndihmën e.

Law and More

Njoftim për parazgjedhje

A nuk i mban njeri takimet? Ne mund të dërgojmë kujtesë me shkrim dhe të ngremë çështje gjyqësore në emrin tuaj.

Law and More

Kontrata e punës

Dëshironi mbështetje në hartimin e një kontrate pune? Thirrni Law & More.

A po merreni me një kërkesë për dëme dhe a dëshironi ndihmë juridike në procedurë?

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe mund të empatizojnë
me problemin e klientit”

Shembuj të lëndëve ne mund t'ju ndihmojmë me:

  • përgjegjësia e punëdhënësit;
  • Përgjegjësia e produktit;
  • përgjegjësia e drejtorit;
  • Përgjegjësi e rreptë;
  • Përgjegjësia e bazuar në faj;
  • Përgjegjësia profesionale

Çfarë thonë klientët për ne

Qasje adekuate

Tom Meevis ishte i përfshirë në këtë rast gjatë gjithë kohës dhe çdo pyetje nga ana ime u përgjigj shpejt dhe qartë nga ai. Unë me siguri do t'ua rekomandoj firmën (dhe Tom Meevis në veçanti) miqve, familjes dhe bashkëpunëtorëve të biznesit.

10
mike
Hoogeloon

Avokatët tanë të përgjegjësisë janë të gatshëm t'ju ndihmojnë:

Zyrë Law & More Foto

Përgjegjësia e punëdhënësit

Nëse një punonjës vuan një aksident gjatë ose në lidhje me kryerjen e punës së tij, punëdhënësi mund të jetë me përgjegjësi ligjore ndaj punonjësit për dëmin që i ka ndodhur. Kjo për faktin se punëdhënësi ka një detyrim të veçantë të kujdesit kur kryhet puna. Ai është përgjegjës për dëmin e pësuar nga një punonjës gjatë kryerjes së punës së tij, përveç nëse mund të tregojë se ai ka përmbushur detyrimin e tij të kujdesit. Nëse punëdhënësi mund të tregojë se ka marrë të gjitha masat e arsyeshme për të parandaluar një aksident, ai nuk është përgjegjës. Gjithashtu, në situatat kur punonjësi ka qenë i pamatur ose me dashje i pamatur, punëdhënësi nuk mund të fajësohet. Ne i shikojmë të gjitha faktet dhe rrethanat dhe do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë nëse jeni përgjegjës si punëdhënës ose nëse doni ta mbani punëdhënësin tuaj përgjegjës për dëmin që pësoi.

Përgjegjësia e produktit

Kur keni blerë një produkt, prisni që të jetë i fortë. Ju nuk prisni që përdorimi i tij të dëmtojë. Fatkeqësisht, kjo akoma mund të ndodhë. Mund të mendoni për dëmet e shkaktuara nga një makinë e dëmtuar, ushqimi dhe produktet e tjera të konsumit.

Prodhuesi është ligjërisht përgjegjës për dëmin kur vërtetohet se dëmi është shkaktuar nga një defekt në produkt. Një produkt vlerësohet si i dëmtuar nëse nuk ofron sigurinë që prisni prej tij. Nëse keni pësuar dëme si rezultat i një produkti të dëmtuar, ne do të jemi të lumtur t'ju ofrojmë mbështetje ligjore.

Përgjegjësia e drejtorit

Në parim, kompania është përgjegjëse për borxhet e bëra. Sidoqoftë, një drejtor i një kompanie në disa raste mund të jetë përgjegjës personalisht përveç ose në vend të kompanisë. Një drejtor në fakt është i detyruar të kryejë detyrat e tij si duhet. Nëse jeni përgjegjës si drejtor i një personi juridik, pasojat mund të jenë thelbësore. Law & More ndihmon drejtorët që përballen ose kërcënojnë me akuza përgjegjësie. Ne gjithashtu ndihmojmë palët që duan të mbajnë një drejtor me përgjegjësi ligjore.

Përgjegjësia e bazuar në gabime

Ky lloj përgjegjësie bazohet në faj ose neglizhencë. Nëse keni pësuar dëme, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë ta mbani personin që e ka shkaktuar këtë dëm juridikisht përgjegjës. Ju gjithashtu mund të na kontaktoni për mbështetje juridike nëse jeni përgjegjës nga dikush tjetër për shkaktimin e dëmit.

Përgjegjësia profesionale

Kur një profesionist i vetëpunësuar, siç është mjeku, llogaritari ose noteri, bën një gabim profesional, ai ose ajo mund të mbajë përgjegjësi ligjore ndaj klientëve ose pacientëve. Por në cilat raste ndodh një sjellje e tillë profesionale? Kjo është një pyetje komplekse. Përgjigja varet nga të gjitha faktet dhe rrethanat e çështjes.

Nëse jeni profesionist i vetëpunësuar dhe jeni përgjegjës për një gabim profesional, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë.

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.