NË NEVOJË PËR AVOKATIN E APELIT?
PYET P FORR NDIHM LIGJORE

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

kontrolluar ne daten Qartë.

kontrolluar ne daten Personal dhe lehtësisht i aksesueshëm.

kontrolluar ne daten Së pari interesat tuaja.

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të Hënën deri të Premten nga 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë rastin tuaj dhe nxjerrin një plan veprimi të përshtatshëm
Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% të klientëve tanë të na rekomandojnë dhe që ne vlerësohemi mesatarisht me një 9.4

/
Avokati i privatësisë
/

Avokati i privatësisë

Intimiteti është një e drejtë themelore dhe lejon si individët ashtu edhe kompanitë të kontrollojnë të dhënat e tyre.

Menyja e Shpejtë

Për shkak të rritjes së ligjeve dhe rregulloreve evropiane dhe kombëtare dhe kontrolle të rrepta të pajtueshmërisë nga mbikëqyrësit, kompanitë dhe institucionet vështirë se mund ta injorojnë ligjin e intimitetit në ditët e sotme. Shembulli më i njohur i legjislacionit dhe rregulloreve që pothuajse çdo kompani ose institucion duhet të respektojë është Rregullorja e Përgjithshme e Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR) që hyri në fuqi në të gjithë Bashkimin Evropian. Në Hollandë, rregullat shtesë janë përcaktuar në Ligjin e Implementimit të GDPR (UAVG). Thelbi i GDPR dhe UAVG qëndron në faktin se çdo kompani ose institucion që përpunon të dhënat personale duhet të trajtojë me kujdes dhe transparencë këto të dhëna personale.

Megjithëse bërja e ndërmarrjes suaj për GDPR-provë është shumë e rëndësishme, është juridikisht komplekse. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për të dhënat e klientit, të dhënat e personelit ose të dhënat nga palët e treta, GDPR përcakton kërkesa të rrepta në lidhje me përpunimin e të dhënave personale dhe gjithashtu forcon të drejtat e personave, të dhënat e të cilëve përpunohen. Law & More avokatët janë të vetëdijshëm për të gjitha zhvillimet në lidhje me (gjithnjë në ndryshim) ligjin e privatësisë. Avokatët tanë zbulojnë në mënyrën sesi trajtoni të dhënat personale dhe hartoni proceset tuaja të brendshme dhe përpunimin e të dhënave. Avokatët tanë gjithashtu kontrollojnë se në çfarë mase kompania juaj është e strukturuar në mënyrë të mjaftueshme në përputhje me legjislacionin në fuqi AVG dhe cilat janë përmirësimet e mundshme. Në këto mënyra, Law & More është i lumtur që ju ndihmon të bëni dhe mbani organizatën tuaj të vërtetuar nga GDPR.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

PARTNER MENAXHUES / AVOKAT

tom.meevis@lawandmore.nl

“Gjatë prezantimit u bë e qartë për mua menjëherë
Që Law & More ka një plan të qartë
e veprimit”

Gama e aplikimit dhe mbikëqyrja

GDPR vlen për të gjitha organizatat që përpunojnë të dhënat personale. Kur kompania juaj mbledh të dhëna me të cilat mund të identifikohet një person, kompania juaj ka të bëjë me GDPR. Për më tepër, të dhënat personale përpunohen kur, për shembull, mbahet një administratë pagash e punonjësve tuaj, emërimet me klientët regjistrohen ose kur shkëmbehen të dhëna në kujdesin shëndetësor. Ju gjithashtu mund të mendoni për situatat e mëposhtme: kryerja e aktiviteteve të marketingut ose matja ose regjistrimi i produktivitetit të punonjësve ose përdorimit të kompjuterit. Duke marrë parasysh sa më sipër, është e pashmangshme që kompania juaj do të duhet të merret me legjislacionin e privatësisë.

Në Hollandë, parimi themelor është se duhet të jetë në gjendje të mbështetet në kompani dhe institucione për t'i trajtuar të dhënat e tyre me kujdes. Mbi të gjitha, në shoqërinë tonë aktuale, dixhitalizimi luan një rol gjithnjë e më të rëndësishëm dhe përfshin përpunimin e të dhënave në formë dixhitale. Kjo mund të çojë në rreziqe serioze përsa i përket ruajtjes së intimitetit tonë. Kjo është arsyeja pse mbikëqyrësi Hollandez i privatësisë, Autoriteti Hollandez i Mbrojtjes së të Dhënave (AP), ka fuqi të kontrollit dhe zbatimit të gjerë. Nëse kompania juaj nuk respekton legjislacionin e zbatueshëm të GDPR, atëherë ai shpejt rrezikon një urdhër që i nënshtrohet pagesa periodike të gjobitjes ose një gjobë të konsiderueshme, e cila mund të arrijë deri në njëzet milion euro. Për më tepër, në rast të përdorimit të pakujdesshëm të të dhënave personale, kompania juaj duhet të marrë parasysh veprimtari të mundshme të keqe të reklamimit dhe kompensimit nga viktimat.

Çfarë thonë klientët për ne

Shërbim shumë miqësor ndaj klientit dhe udhëzim i përsosur!

Z. Meevis më ka ndihmuar në një çështje të ligjit të punës. Ai e bëri këtë, së bashku me ndihmësin e tij Yara, me shumë profesionalizëm dhe integritet. Krahas cilësive të tij si avokat profesionist, ai mbeti në çdo kohë i barabartë, një njeri me shpirt, që të jepte një ndjenjë të ngrohtë dhe të sigurt. Hyra në zyrën e tij me duar në flokë, zoti Meevis më dha menjëherë ndjesinë se mund t'i lëshoja flokët dhe ai do të merrte përsipër që nga ai moment, fjalët e tij u bënë vepra dhe premtimet u mbajtën. Ajo që më pëlqen më shumë është kontakti i drejtpërdrejtë, pavarësisht ditës/orarit, ai ishte aty kur kisha nevojë për të! Një top! Faleminderit Tom!

Nora

Eindhoven

10

i shkëlqyer

Aylin është një nga avokatet më të mira të divorcit, e cila është gjithmonë e arritshme dhe jep përgjigje me detaje. Edhe pse na u desh të menaxhonim procesin tonë nga vende të ndryshme, nuk u përballëm me ndonjë vështirësi. Ajo e menaxhoi procesin tonë shumë shpejt dhe pa probleme.

Ezgi Balik

Harlem

10

Pune e bukur Aylin

Shumë profesional dhe gjithmonë efikas në komunikim. Te lumte!

Babil

Lelystad

10

Qasje adekuate

Tom Meevis ishte i përfshirë në këtë rast gjatë gjithë kohës dhe çdo pyetje nga ana ime u përgjigj shpejt dhe qartë nga ai. Unë me siguri do t'ua rekomandoj firmën (dhe Tom Meevis në veçanti) miqve, familjes dhe bashkëpunëtorëve të biznesit.

mike

Hoogeloon

10

Rezultat i shkëlqyer dhe bashkëpunim i këndshëm

I paraqita rastin tim LAW and More dhe u ndihmua shpejt, me dashamirësi dhe mbi të gjitha në mënyrë efektive. Jam shumë i kënaqur me rezultatin.

Sabine

Eindhoven

10

Trajtimi shumë i mirë i çështjes sime

Do të doja të falënderoja shumë Aylin për përpjekjet e saj. Jemi shumë të kënaqur me rezultatin. Klienti është gjithmonë qendror me të dhe ne jemi ndihmuar shumë mirë. Njohuri dhe komunikim shumë i mirë. Rekomandoni vërtet këtë zyrë!

Shahin kara

Veldhoven

10

Ligjërisht i kënaqur me shërbimet e dhëna

Situata ime u zgjidh në një mënyrë që mund të them vetëm se rezultati është ashtu siç doja. Më ndihmuan për kënaqësinë time dhe mënyra se si veproi Aylin mund të përshkruhet si e saktë, transparente dhe vendimtare.

Arsalani

Mierlo

10

Gjithçka e rregulluar mirë

Që në fillim patëm një klikim të mirë me avokaten, ajo na ndihmoi të ecnim në rrugën e duhur dhe largoi paqartësitë e mundshme. Ajo ishte e qartë dhe një person njerëzor që ne e përjetuam si shumë të këndshme. Ajo e bëri të qartë informacionin dhe nëpërmjet saj ne dinim saktësisht se çfarë të bënim dhe çfarë të prisnim. Një përvojë shumë e këndshme me Law and more, por sidomos me avokatin me të cilin kemi pasur kontakt.

Vera

Helmond

10

Njerëz shumë të ditur dhe miqësorë

Sherbim shume i mire dhe profesional (ligjor). Komunikoni dhe punoni në të njëjtën kohë. Ik ben geholpen dera dhr. Tom Meevis në mw. Aylin Selamet. Me pak fjalë, kam pasur një përvojë të mirë me këtë zyrë.

Mehmet

Eindhoven

10

I madh

Njerëz shumë miqësorë dhe shërbim shumë i mirë…nuk mund të them ndryshe kjo është super e ndihmuar. Nëse ndodh, unë patjetër do të kthehem.

Jacky

Bree

10

Avokatët tanë të privatësisë janë të gatshëm t'ju ndihmojnë:

Zyrë Law & More

Inventari dhe politika e privatësisë

Ligji i privatësisë

Për të parandaluar pasoja ose masa të tilla të arritura nga mbikëqyrësi, është e rëndësishme që kompania ose institucionet tuaja të kenë një politikë të intimitetit në mënyrë që të përputhen me GDPR. Para përpilimit të një politike privacy, është e rëndësishme të inventarizoni se si po bën kompania ose institucioni juaj në kontekstin e intimitetit. Ja përse Law & More ka hartuar planin hap pas hapi vijues:

Hapi 1: Identifikoni cilat të dhëna personale përpunoni
Hapi 2: Përcaktoni qëllimin dhe bazën për përpunimin e të dhënave
Hapi 3: Përcaktoni se si garantohen të drejtat e subjekteve të të dhënave
Hapi 4: Vlerësoni nëse dhe si kërkoni, merrni dhe regjistroheni leje
Hapi 5: Përcaktoni nëse jeni i detyruar të bëni një Vlerësim të Ndikimit në Mbrojtjen e të Dhënave
Hapi 6: Përcaktoni nëse do të emëroni një Zyrtar për Mbrojtjen e të Dhënave
Hapi 7: Përcaktoni se si ndërmarrja juaj merret me rrjedhjet e të dhënave dhe detyrimin e raportimit
Hapi 8: Kontrolloni marrëveshjet tuaja të procesorit
Hapi 9: Përcaktoni se cili mbikëqyrës ka organizata juaj

Kur të keni kryer këtë analizë, është e mundur të përcaktoni se cilat rreziqe të shkeljes së legjislacionit të privatësisë lindin brenda kompanisë suaj. Kjo mund të parashikohet gjithashtu në politikën tuaj të privatësisë. Po kërkoni mbështetje në këtë proces? Ju lutem kontaktoni Law & More. Juristët tanë janë ekspertë në fushën e ligjit të privatësisë dhe mund të ndihmojnë kompaninë ose institucionin tuaj me shërbimet e mëposhtme:

  • Këshillimi dhe përgjigjja e pyetjeve tuaja ligjore: për shembull, kur ka një shkelje të të dhënave dhe si e trajtoni atë?
  • Analizimi i përpunimit të të dhënave tuaja në bazë të qëllimeve dhe parimeve të GDPR dhe përcaktimi i rreziqeve specifike: a është kompania ose institucioni juaj në përputhje me GDPR dhe çfarë masash ligjore ju duhet ende të merrni?
  • Përgatitja dhe shqyrtimi i dokumenteve, të tilla si politika juaj e privatësisë ose marrëveshjet e procesorit.
  • Kryerja e Vlerësimeve të Ndikimit në Mbrojtjen e të Dhënave.
  • Ndihma në procedurat ligjore dhe proceset e zbatimit nga AP.

Rregullorja e përgjithshme e mbrojtjes së të dhënave (GDPR)

Mbrojtja e të drejtave të privatësisë bëhet gjithnjë e më e rëndësishme në shoqërinë tonë të tanishme. Kjo për një pjesë të madhe mund t'i atribuohet digjitalizimit, një zhvillim në të cilin informacioni përpunohet më shpesh në një formë dixhitale. Fatkeqësisht, dixhitalizimi gjithashtu sjell rreziqe. Për të mbrojtur privatësinë tonë, përcaktohen rregulloret e privatësisë.

Për momentin, ligji i privatësisë pëson një transformim të rëndësishëm që rrjedh nga zbatimi i GDPR. Me vendosjen e GDPR, i gjithë Bashkimi Evropian do t'i nënshtrohet të njëjtit legjislacion për privatësinë. Kjo ndikon shumë sipërmarrjet, pasi ato do të duhet të përballen me kërkesa më të rrepta në lidhje me mbrojtjen e të dhënave. GDPR rrit pozicionin e subjekteve të të dhënave duke u dhënë atyre të drejta të reja dhe duke forcuar të drejtat e tyre të vendosura. Për më tepër, organizatat që përpunojnë të dhëna personale do të kenë më shumë detyrime. Është e rëndësishme që korporatat të përgatiten për këtë ndryshim, aq më tepër që edhe gjobat për mosrespektimin e GDPR do të bëhen më të rrepta.

A keni nevojë për këshilla për kalimin në GDPR? Dëshironi të keni një kontroll të pajtueshmërisë, për t'u siguruar që kompania juaj të jetë në përputhje me kërkesat që rrjedhin nga GDPR? Apo jeni i shqetësuar se mbrojtja e të dhënave tuaja personale është e papërshtatshme? Law & More ka njohuri të gjera në lidhje me ligjin e intimitetit dhe do t'ju ndihmojë të strukturoni organizatën tuaj në një mënyrë që të jetë në përputhje me DPPM.

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.