NË NEVOJË PËR AVOKATIN PROCEDURAL CIVILE?
PYET P FORR NDIHM LIGJORE

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

kontrolluar ne daten Qartë.

kontrolluar ne daten Personal dhe lehtësisht i aksesueshëm.

kontrolluar ne daten Së pari interesat tuaja.

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të Hënën deri të Premten nga 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë rastin tuaj dhe nxjerrin një plan veprimi të përshtatshëm
Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% të klientëve tanë të na rekomandojnë dhe që ne vlerësohemi mesatarisht me një 9.4

E drejta procedurale civile

E drejta procedurale civile merret me procedurat në çështjet civile. Ju do të vini në kontakt me këtë nëse një proces gjyqësor fillon në bazë të një thirrjeje ose një peticion. Ai përfshin të gjitha rregullat në lidhje me procedurat ligjore. Mendoni për mënyrën se si duhet të ngrihet një mosmarrëveshje, mënyrën e procesit gjyqësor dhe kërkesat për dokumentet procedurale.

E drejta procedurale civile ka një numër të madh rregullash. Për këtë arsye, përfaqësimi i detyrueshëm ligjor zbatohet në shumicën e rasteve civile. Kjo do të thotë se qytetarët dhe kompanitë janë të detyruara të punësojnë një avokat gjatë procedurës.

Dëshironi të filloni procedurat? Apo keni marrë një thirrje? Avokatët tanë do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë. Avokatët tanë janë të specializuar në të drejtën procedurale civile dhe mund t'ju ofrojnë ndihmë të shkëlqyer gjatë proceseve ligjore.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

PARTNER MENAXHUES / AVOKAT

tom.meevis@lawandmore.nl

Firma ligjore në Eindhoven Amsterdam

Avokat i korporatës

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe mund të empatizojnë
me problemin e klientit”

Imazhi i ligjit procedural civil

Çfarë thonë klientët për ne

Ligji ynë procedural civil është i gatshëm t'ju ndihmojë:

Zyrë Law & More

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More