Ligji për pasuritë e paluajtshme përbëhet nga të gjitha aspektet juridike në lidhje me pasuritë e paluajtshme. Ne në Law & More janë në gjendje t'ju ndihmojnë me këshilla juridike kur lindin pyetje ose konflikte në lidhje me blerjen dhe shitjen e pasurive të paluajtshme. Përveç kësaj, ne mund t'ju ofrojmë këshilla juridike për fushat e ligjit të ndërtimeve dhe ligjit të qirave.

KA NDIHME LIGJI I PRONSTSIS SST LIGJIT?
Thirrni në një avokat të ligjshëm pasuror

Avokat i pasurive të paluajtshme

Ligji për pasuritë e paluajtshme përbëhet nga të gjitha aspektet juridike në lidhje me pasuritë e paluajtshme. Ne në Law & More janë në gjendje t'ju ndihmojnë me këshilla juridike kur lindin pyetje ose konflikte në lidhje me blerjen dhe shitjen e pasurive të paluajtshme. Përveç kësaj, ne mund t'ju ofrojmë këshilla juridike për fushat e ligjit të ndërtimeve dhe ligjit të qirave.

Menyja e Shpejtë

Ligji i ndërtimeve

Si sipërmarrës brenda sektorit të ndërtimit bashkëpunoni me shumë palë të ndryshme. Drejtorët, arkitektët dhe kontraktorët duhet të bëjnë emërime të qarta, sepse veprimtaritë e secilës prej këtyre palëve janë të lidhura ngushtë me njëra-tjetrën. Për shkak të shumëllojshmërisë së bashkëpunimeve brenda procesit të ndërtimit, secila palë është e lidhur me disa detyrime dhe të drejta të përcaktuara në ligj. Si pasojë e ndërlikueshmërisë së bashkëpunimeve, mund të lindin të gjitha llojet e çështjeve juridike. Cilat janë detyrimet dhe të drejtat tuaja ndaj palës tjetër? Kush mund të mbahet përgjegjës në rast të dëmtimit si pasojë e një faji strukturor. Law & More ka aftësinë t'ju ofrojë këshilla juridike dhe mund të kontestojë nëse përfundohet e nevojshme.

Për më tepër, ne mund t'ju këshillojmë për të gjitha rregullat ligjore të cilat ndërtimet duhet të respektojnë. Në këtë mënyrë problemet ligjore, për përgjegjësinë për shembull, mund të parandalohen sa më shumë që të jetë e mundur.

Shkurt, ne mund t'ju ofrojmë, ndër të tjera, veprimet e mëposhtme:

• Përcaktimi i të drejtave dhe detyrimeve tuaja si aktor në procesin strukturor;
• Këshillojë për termat dhe kushtet me të cilat një ndërtim duhet të përputhet;
• Ndihmë në rast se jeni përgjegjës.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

 Telefononi +31 40 369 06 80

Shërbimet e Law & More

E drejta e korporatave

Avokat i korporatës

Companydo kompani është unike. Prandaj, do të merrni këshilla juridike që janë drejtpërdrejt të rëndësishme për kompaninë tuaj

Njoftim për parazgjedhje

Avokat i përkohshëm

Keni nevojë për një avokat përkohësisht? Siguroni mbështetje të mjaftueshme juridike falë Law & More

Avokat

Avokati i imigracionit

Ne merremi me çështje që kanë të bëjnë me pranimin, vendbanimin, dëbimin dhe të huajt

Marrëveshja e aksionarëve

Avokati i biznesit

Do sipërmarrës duhet të merret me ligjin e ndërmarrjeve. Përgatituni mirë për këtë.

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe
mund të bashkohen me
problemi i klientit ”

Ligji i qirasë

Law & More ndihmon qiramarrësit dhe pronarët në parandalimin dhe zgjidhjen e problemeve juridike. Qiramarrësit dhe pronarët kanë detyrime të veçanta ligjore. Këto përmbajnë një karakter rregullues që do të thotë se palët mund t'i zëvendësojnë me marrëveshjet e tyre. Për më tepër, ekzistojnë dispozita të detyrueshme brenda ligjit të qirasë. Nuk mund të ndryshojë nga këto rregulla, të cilat më së shumti synojnë ta mbrojnë qiramarrësin pasi është pala më e dobët, me kontratë. Nëse pozicionoheni në një situatë në të cilën pala tjetër nuk i përmbahet marrëveshjeve të tij, ekzistojnë disa veprime që mund të përpiqen. Në raste të tilla mund të na besoni për t'ju siguruar këshillat juridike që ju nevojiten.

Shembuj të temave që ne mund t'ju ndihmojmë me:

• hartimin e një marrëveshje me qira nëse jeni pronar;
• mosmarrëveshjet në lidhje me shpjegimin e marrëveshjes;
• ndërmarrjen e veprimeve nëse qiramarrësi ose qiradhënësi nuk vepron në përputhje me marrëveshjet e bëra ;;
• përfundimi i marrëveshjes së qirasë.

Qira e akomodimit të biznesit

Nëse dëshironi të operoni një biznes do t'ju duhet një hapësirë ​​biznesi. Kur keni ndërmend të merrni me qira një banesë biznesi, duhet të hartohet një marrëveshje me qira. Ekzistojnë rregulla specifike ligjore për marrjen me qira të banesave në biznes. Ajo që ne mund t'ju ndihmojmë është si më poshtë

• të përcaktojë llojet e marrëveshjes së qirasë dhe të drejtat dhe detyrimet përkatëse;
• këshillime në rast ndryshimesh të çmimeve të qirasë;
• këshillimi për mbrojtjen nga zhdoganimi.

Jeni tërhequr në një ndërtesë simpatike? Në rast se doni ta merrni me qira këtë ndërtesë, është e nevojshme të dini nëse aktivitetet që synoni të ... përputhen me përsosjen më të mirë që komuna i është drejtuar një ndërtese. Law & More është në dispozicion të njohurive për planet e zonimit dhe është në gjendje të përcaktojë nëse hapësira është.

Ligji për patundshmëri

Blerja e akomodimit të biznesit

Nëse keni ndërmend të blini një pronë për biznesin tuaj ose tashmë keni një të tillë, atëherë ne mund t'ju ndihmojmë me subjektet e mëposhtme:

• negociatat e marrëveshjes së blerjes;
• shpjegimi i marrëveshjes;
• shkelja e kontratës nga qiradhënësi;
• përfundimi i marrëveshjes;
• hipotekat dhe strukturat financiare.

Mentalitet jo i pakuptimtë

Ne na pëlqen të menduarit krijues dhe shikojmë përtej aspekteve juridike të një situate. Shtë gjithçka për të arritur në thelbin e problemit dhe zgjidhjen e tij në një çështje të vendosur. Për shkak të mentalitetit tonë të pakuptimtë dhe përvojës së viteve, klientët tanë mund të mbështeten në mbështetje juridike personale dhe efikase.

A doni të dini se çfarë Law & More a mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 (0) 40 369 06 80 ose na dërgoni një e-mail:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Law & More B.V.