Ruby është një person në tokë. Ajo do të bëjë çdo përpjekje për ta çuar çështjen tuaj në një mbyllje të suksesshme. Ajo sheh detaje që të tjerët nuk i vënë re. Në disa raste, një detaj i vogël mund të ketë një ndikim të madh. Ruby e do një sfidë dhe shfrytëzon mundësinë për t'u përballur me një. Ajo nuk do të shmangë çështjet e ndërlikuara ligjore. Ajo do të bëjë gjithçka të mundshme për t'ju dhënë një këshillë të besueshme juridikisht. Fshehtësia dhe ndershmëria kanë një vlerë të madhe për Rubin.

R. (Ruby) van Kersbergen LLM

Ruby van Kersbergen

poshtë në tokë - me qëllim - i saktë

Ruby është një person në tokë. Ajo do të bëjë çdo përpjekje për ta çuar çështjen tuaj në një mbyllje të suksesshme. Ajo sheh detaje që të tjerët nuk i vënë re. Në disa raste, një detaj i vogël mund të ketë një ndikim të madh. Ruby e do një sfidë dhe shfrytëzon mundësinë për t'u përballur me një. Ajo nuk do të shmangë çështjet e ndërlikuara ligjore. Ajo do të bëjë gjithçka të mundshme për t'ju dhënë një këshillë të besueshme juridikisht. Fshehtësia dhe ndershmëria kanë një vlerë të madhe për Rubin.

Brenda Law & More, Ruby është e specializuar në të drejtën e kontratave, të drejtën e korporatave dhe shërbimet juridike të korporatave. Ajo gjithashtu mund të punësohet si avokat korporate për kompaninë tuaj. Për më tepër, Ruby po punon gjithashtu në fushën e ligjit të migracionit.

Në kohën e lirë, Ruby pëlqen të kalojë kohë me familjen dhe miqtë, mundësisht ndërsa shijon ushqim të mirë, dhe kënaqet të mësojë gjuhën spanjolle.

Law & More B.V.