Çfarë është një biznes etik

Një biznes etik është një biznes që merr parasysh ndikimin që kanë veprimet, produktet dhe shërbimet e tij në mjedis, njerëz dhe kafshë. Kjo përfshin produktin ose shërbimin përfundimtar, origjinën e tij dhe mënyrën se si prodhohet dhe shpërndahet.

Keni nevojë për ndihmë juridike apo këshilla etike për biznesin? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Jonë Jurist i së drejtës mjedisore do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.