Pa divorc divorc

Shkurorëzimi pa faj është një divorc në të cilin zgjidhja e një martese nuk kërkon shfaqjen e keqbërjes nga secila palë. Ligjet që parashikojnë divorc pa faj lejojnë një gjykatë familjare të japë një divorc në përgjigje të një kërkese nga secila palë e martesës pa kërkuar që paditësi të sigurojë prova që i pandehuri ka kryer një shkelje të kontratës martesore. Arsyeja më e zakonshme që ndodhin divorcet pa faj është për shkak të dallimeve të papajtueshme ose konfliktit të personalitetit, që do të thotë se çifti nuk ishte në gjendje të zgjidhte dallimet e tyre.

Keni nevojë për ndihmë ligjore ose këshilla në lidhje me divorcin? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Tona Avokatët e divorcit do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.