Çfarë është kontrata e pazbatueshme

Një kontratë e pazbatueshme është një marrëveshje me shkrim ose me gojë që nuk do të zbatohet nga gjykatat. Ka shumë arsye të ndryshme që gjykata mund të mos zbatojë një kontratë. Kontratat mund të jenë të pazbatueshme për shkak të çështjes së tyre, sepse njëra palë në marrëveshje përfitoi padrejtësisht nga pala tjetër, ose sepse nuk ka prova të mjaftueshme të marrëveshjes.

Keni nevojë për ndihmë juridike ose këshilla në lidhje me kontratën e pazbatueshme? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Jonë Jurist për kontratë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.