NE NEVOJE PËR AVOKAT CIVILE?
PYET P FORR NDIHM LIGJORE

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

kontrolluar ne daten Qartë.

kontrolluar ne daten Personal dhe lehtësisht i aksesueshëm.

kontrolluar ne daten Së pari interesat tuaja.

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të hënën deri të premten
nga ora 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë çështjen tuaj dhe dalin
me një plan veprimi të përshtatshëm

Qasja personale

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% e klientëve tanë
na rekomandoni dhe se jemi vlerësuar mesatarisht me 9.4

/
Ligji civil
/

Ligji civil

E drejta civile është një term ombrellë për të gjitha fushat e së drejtës ku ka një konflikt midis qytetarëve, midis qytetarëve dhe bizneseve dhe midis bizneseve. E drejta civile njihet edhe si e drejta civile. E drejta civile nga ana tjetër mund të ndahet në shumë fusha të ndryshme të ligjit. Shembujt përfshijnë ligjin e pronës, ligji i punësimit e drejta familjare.

Ligji i mallit

Ligji i pronësisë rregullon çështjet që kanë të bëjnë me pasurinë e një personi. Në të vërtetë, e drejta pronësore është pjesë e së drejtës pronësore. E drejta pronësore merret me çështje që kanë të bëjnë me pronësinë dhe kontrollin e mallrave. Prona nënkupton të gjitha sendet dhe të drejtat pronësore. Me të drejtat pronësore, mund të mendoni për një llogari bankare. Mallrat, nga ana tjetër, janë të gjitha objektet që një person mund të prekë. Me sendet, më pas bëhet dallimi ndërmjet sendeve të luajtshme dhe të paluajtshme. Pasuri e paluajtshme është toka, ndërtesat dhe veprat që lidhen me tokën. Çdo gjë tjetër hyn në kategorinë e pasurisë së luajtshme, për shembull një makinë.

Keni mosmarrëveshje se kush e zotëron një copë tokë? Dëshironi të krijoni të drejtën e pengut të hipotekës? Apo dëshironi të dini kur zotëroni ligjërisht një makinë? Avokatët tanë do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë kur keni një problem në lidhje me ligjin e pronës

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

PARTNER MENAXHUES / AVOKAT

tom.meevis@lawandmore.nl

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe mund të empatizojnë
me problemin e klientit”

Ligji i punësimit

Ligji i punësimit është një fushë e gjerë e ligjit. Të drejtat dhe detyrimet janë të rregulluara në kontratat e punës, rregulloret e punës, kontratat kolektive, ligjet dhe praktikën gjyqësore. Përveç kësaj, çështjet e ligjit të punës mund të kenë pasoja të gjera për punëdhënësit, punonjësit apo edhe të dyja. Prandaj është e rëndësishme që të kërkoni ndihmën e një avokati të specializuar dhe me përvojë pune. Në fund të fundit, këshilla e mirë ligjore paraprakisht mund të jetë vendimtare për të ardhmen. Fatkeqësisht, konfliktet nuk mund të shmangen gjithmonë, për shembull në rast pushimi nga puna, riorganizim ose pushim mjekësor. Një situatë e tillë është shumë e pakëndshme dhe emocionale dhe mund të dëmtojë ndjeshëm marrëdhëniet e punës midis punëdhënësit dhe punonjësit. Nëse vuani nga një konflikt pune, Law & More me kënaqësi do t'ju ndihmojë të ndërmerrni hapat e duhur. Së bashku do të kërkojmë dhe gjejmë zgjidhjen e duhur. Juristët e punësimit në Law & More janë ekspertë dhe të përditësuar me legjislacionin aktual dhe praktikën gjyqësore.

Çfarë thonë klientët për ne

Qasje adekuate

Tom Meevis ishte i përfshirë në këtë rast gjatë gjithë kohës dhe çdo pyetje nga ana ime u përgjigj shpejt dhe qartë nga ai. Unë me siguri do t'ua rekomandoj firmën (dhe Tom Meevis në veçanti) miqve, familjes dhe bashkëpunëtorëve të biznesit.

10
mike
Hoogeloon

Avokatët tanë civilë janë të gatshëm t'ju ndihmojnë:

Zyrë Law & More

Ligji i familjes

Ligji i familjes merret me gjithçka që ndodh ose duhet të ndodhë brenda familjes suaj. Çështja ligjore më e zakonshme në praktikën e së drejtës familjare është divorci. Përveç divorcit, mund të mendoni edhe për njohjen e fëmijës suaj, mohimin e prindërimit, marrjen e kujdestarisë së fëmijëve tuaj ose një proces birësimi, për shembull. Të gjitha këto janë çështje që duhet të rregullohen siç duhet në mënyrë që të mos hasni probleme më vonë. Jeni duke kërkuar për një studio ligjore të specializuar në të drejtën familjare? Atëherë ju keni ardhur në vendin e duhur. Law & More ju ofron ndihmë juridike në fushën e së drejtës familjare. Avokatët tanë të së drejtës familjare janë në shërbimin tuaj me këshilla personale.

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.