Çfarë bëjnë firmat ligjore

Një firmë ligjore është një njësi biznesi e formuar nga një ose më shumë avokatë për t'u angazhuar në praktikën e avokatisë. Shërbimi kryesor i kryer nga një kompani ligjore është të këshillojë klientët (individë ose korporata) për të drejtat dhe përgjegjësitë e tyre ligjore, dhe të përfaqësojë klientët në çështje civile ose penale, transaksione biznesi dhe çështje të tjera në të cilat kërkohen këshilla ligjore dhe ndihmë tjetër.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.