Çka është kontrata pothuajse

Një kontratë pothuajse është një kontratë që krijohet nga gjykata kur nuk ekziston një kontratë e tillë zyrtare midis palëve dhe ekziston një mosmarrëveshje në lidhje me pagesën për mallrat ose shërbimet e ofruara. Gjykatat krijojnë kontrata pothuajse për të parandaluar që një palë të pasurohet padrejtësisht, ose të përfitojë nga situata kur ai nuk e meriton ta bëjë këtë.

Keni nevojë për ndihmë juridike apo këshilla në lidhje me kuazi kontratën? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Jonë Jurist për kontratë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.