KENI NEVOJË PËR AVOKAT PËR MBËSHTETJEN E FËMIJËVE?
PYET P FORR NDIHM LIGJORE

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

kontrolluar ne daten Qartë.

kontrolluar ne daten Personal dhe lehtësisht i aksesueshëm.

kontrolluar ne daten Së pari interesat tuaja.

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të Hënën deri të Premten nga 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë rastin tuaj dhe nxjerrin një plan veprimi të përshtatshëm
Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% të klientëve tanë të na rekomandojnë dhe që ne vlerësohemi mesatarisht me një 9.4

Përkrahja e fëmijëve

A keni ju dhe ish-partnerin tuaj së bashku fëmijë? Atëherë, mbështetja e fëmijëve është një pjesë e rëndësishme e marrëveshjeve financiare që duhet të bëhen gjatë procesit të divorcit. Alimonia e fëmijëve është shuma që prindi jo-infermieror kontribuon në kujdesin dhe edukimin e fëmijëve.

Menyja e Shpejtë

Niveli i mbështetjes së fëmijëve

Në konsultim, ju dhe ish-partneri juaj mund të bini dakord për sasinë e alimentimit të fëmijëve. Këto marrëveshje do të përcaktohen në planin e prindërve. Nëse nuk jeni në gjendje të bini dakord së bashku, një nga avokatët tanë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë. Ne mund të ndihmojmë në procesin e negociatave, të përcaktojmë sasinë e ushqimit të fëmijëve për ju dhe të hartoni një plan prindërimi. Ne trajtojmë përcaktimin e ndihmës së fëmijëve duke bërë një llogaritje të mirëmbajtjes.

Gjykatësi jo vetëm që do të shikojë gjendjen financiare të marrësit të ndihmës së fëmijëve, por edhe gjendjen financiare të paguesit të alimentimit të fëmijëve. Në bazë të të dy situatave, gjykata më pas do të përcaktojë sasinë e alimentimit të fëmijëve.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

AVOKAT

aylin.selamet@lawandmore.nl

Keni nevojë për një avokat divorci?

Përkrahja e fëmijëve

Çdo biznes është unik. Kjo është arsyeja pse ju do të merrni këshilla ligjore që lidhen drejtpërdrejt me biznesin tuaj.

Ne kemi një qasje personale dhe punojmë së bashku me ju drejt një zgjidhjeje të përshtatshme.

Ne ulemi me ju për të hartuar një strategji.

Jeto veçmas

Jeto veçmas

Avokatët tanë të korporatës mund të vlerësojnë marrëveshjet dhe të japin këshilla për to.

Jeni gati të divorcoheni?

Nëse po, padyshim që do të ketë shumë probleme me të cilat përballeni. Nga rregullimi i mbështetjes së bashkëshortit dhe fëmijëve deri tek çështjet jofinanciare, si krijimi i një plani kujdestarie, divorci mund të ketë një ndikim të rëndësishëm si emocionalisht ashtu edhe ligjërisht.

Për t'ju përgatitur, ne kemi përpiluar informacion mbi çështjet që lidhen me zgjidhjen e një divorci në letrën tonë të re të bardhë. Shkarkoni skedarin më poshtë falas dhe fitoni njohuri për t'ju ndihmuar të lundroni pa probleme në procesin e divorcit.

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe mund të empatizojnë
me problemin e klientit”

Llogaritja e mbështetjes së fëmijëve

Një llogaritje e mirëmbajtjes është një llogaritje mjaft komplekse pasi shumë faktorë duhet të merren parasysh. Law & More do të jenë të lumtur për të kryer llogaritjen e mirëmbajtjes për ju.

Përcaktimi i nevojës
Para së gjithash, nevojat e fëmijëve duhet të përcaktohen. Bazohet në të ardhurat siç ishin pak para divorcit. Nëse ka kosto të veçanta, të tilla si një shkollë ndërkombëtare ose kujdes për fëmijë, kostot mund të rriten në përputhje me rrethanat.

Përcaktimi i aftësisë financiare
Pasi të jenë përcaktuar nevojat e fëmijëve, bëhet një llogaritje e aftësisë mbajtëse për të dy palët. Kjo llogaritje përcakton nëse personi përgjegjës për mbajtje ka kapacitet të mjaftueshëm financiar për të qenë në gjendje të paguajë ushqim. Për të përcaktuar aftësinë financiare të personit i cili duhet të paguajë ushqim, së pari duhet të përcaktohet e ardhura neto e tij / saj. Pensioni i fëmijës është një e ardhur bazë, duke marrë parasysh të gjitha burimet e të ardhurave, të tilla si pagat, një përfitim dhe buxhetin e lidhur të fëmijës.

Çfarë thonë klientët për ne

Avokatët tanë për mbështetjen e fëmijëve janë të gatshëm t'ju ndihmojnë:

Zyrë Law & More

Zbritje për kujdesin
Prindi që duhet të paguajë alimentacionin dhe i cili gjithashtu ka kontakte me fëmijët do të ketë gjithashtu shpenzime për kujdesin e fëmijëve. Kjo përfshin kostot për blerje, ngarje mbrapa dhe me radhë. Në parim, një përqindje e caktuar e kostove përfshihet në llogaritje

Sasia e përqindjes varet nga numri i ditëve të vizitës në javë. Një prind që ka mesatarisht një ditë në javë kosto të kujdesit për fëmijën, merr për shembull 15% zbritje të kujdesit dhe një prind që kujdeset për fëmijën tre ditë në javë merr 35% zbritje të kujdesit.

Krahasimi i kapacitetit të bartjes
Hapi i fundit për të llogaritur lartësinë e mbështetjes së fëmijëve është të bëni një ekuacion që mbart ngarkesën. Në këtë ekuacion, kostot e fëmijëve ndahen midis jush dhe ish-partnerit tuaj në proporcion me mjetet e tyre të mbështetjes. Kapaciteti i personit që ka të drejtë për mirëmbajtje krahasohet me aftësinë e personit që ka përgjegjësi të paguajë mirëmbajtje. Pas kësaj, çdo zbritje e kujdesit do të aplikohet dhe rregullohet aty ku është e nevojshme. Fusha e mbështetjes ka për qëllim kryesisht për mbështetjen e fëmijëve. Nëse pas kësaj ka akoma vend, gjykatësi gjithashtu mund të përcaktojë një alimentim neto të partnerit.

Dëshironi të dini se si do të kujdeset gjendja juaj financiare për divorcin? Ju lutem kontaktoni Law & More dhe së bashku mund të përcaktojmë se sa mbështetje e fëmijëve duhet të paguani ose të merrni.

Ndryshimi i mbështetjes së fëmijëve

Përkrahja e fëmijëve

Nëse nuk është e mundur të ndryshoni alimentimin e fëmijëve në konsultim me ish-partnerin tuaj, ne mund të paraqisim një kërkesë për një ndryshim për ju në gjykatë. Ne mund ta bëjmë këtë nëse ka rrethana të ndryshuara ose nëse, sipas jush, gjykata përcaktoi mirëmbajtjen në rendin origjinal në bazë të informacionit të pasaktë ose jo të plotë.

Ju mund të mendoni për situatat e mëposhtme, për shembull:

  • pushimi nga puna ose papunësia
  • largimi i fëmijëve
  • punë e re apo e ndryshme
  • rimartohen, bashkëjetojnë ose hyjnë në një partneritet të regjistruar
  • ndryshimi i marrëveshjes së kontaktit

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More