Çfarë është biznesi ndërkombëtar

Biznesi ndërkombëtar i referohet tregtisë së mallrave, shërbimeve, teknologjisë, kapitalit dhe / ose njohurive përtej kufijve kombëtarë dhe në një shkallë globale ose transnacionale. Ai përfshin transaksione ndërkufitare të mallrave dhe shërbimeve ndërmjet dy ose më shumë vendeve.

Keni nevojë për ndihmë ligjore apo këshilla në lidhje me biznesin ndërkombëtar? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Jonë Jurist i së drejtës korporative Jurist i së drejtës ndërkombëtare do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.