Çfarë është një startup

Termi startup i referohet një kompanie në fazat e para të operacioneve. Startup-et themelohen nga një ose më shumë sipërmarrës që duan të zhvillojnë një produkt ose shërbim për të cilin besojnë se ka kërkesë. Këto kompani zakonisht fillojnë me kosto të lartë dhe të ardhura të kufizuara, prandaj kërkojnë kapital nga një larmi burimesh siç janë kapitalistët e sipërmarrësve.

Keni nevojë për ndihmë juridike ose këshilla në lidhje me fillimin? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Jonë Jurist i së drejtës korporative do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.