Shkurorëzimi i kufizuar

Shkurorëzimi i kufizuar referohet gjithashtu si një ndarje ligjore. Sidoqoftë, ndarja është një procedurë e veçantë ligjore që lejon bashkëshortët të jetojnë veçmas por në të njëjtën kohë të mbeten të martuar ligjërisht. Në këtë kuptim, kjo procedurë plotëson nevojat e bashkëshortëve të cilët, për shkak të besimeve të tyre fetare ose filozofike, nuk dëshirojnë të kërkojnë divorc.

Keni nevojë për ndihmë ligjore ose këshilla në lidhje me divorcin? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Tona Avokatët e divorcit do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.