A JU K LRKONI
FIRMA E LIGJIT N THE HOLAND?

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

kontrolluar ne daten Ne jemi mësuar të punojmë për klientë vendas dhe ndërkombëtarë.

kontrolluar ne daten Niveli i lartë shërbimi për çdo klient, individë si dhe kompani apo institute.

kontrolluar ne daten Ne jemi në dispozicion. Edhe sot.

Ekspertizat e Biznesit

Jurist Corporate

Ekspertizat e Veçanta

Imazhi i zyrësNe jemi një firmë ligjore dinamike holandeze me një karakter ndërkombëtar, të specializuar në fusha të ndryshme të ligjit Hollandez. Ne flasim Hollandisht, anglisht, frëngjisht, gjermanisht, turqisht, rusisht dhe ukrainisht. Firma jonë ofron shërbime në një numër të madh fushash të ligjit për kompanitë, qeveritë, institucionet dhe individët. Klientët tanë vijnë nga Hollanda dhe jashtë vendit. Ne jemi të njohur për qasjen tonë të përkushtuar, të arritshme, të nxitur, pa marrëzi.
kontrolluar ne daten Mund të kontaktoni Law & More për pothuajse të gjitha çështjet për të cilat keni nevojë për avokat ose këshilltar juridik.
kontrolluar ne daten Interesat tuaja janë gjithmonë parësore për ne;
kontrolluar ne daten Ne jemi drejtpërdrejt të arritshëm;
kontrolluar ne daten Terminet mund të bëhen me telefon (+31403690680 or +31203697121), Email (info@lawandmore.nl) ose përmes mjetit tonë online lawyerappointment.nl;
kontrolluar ne daten Ne ngarkojmë tarifa të arsyeshme dhe punojmë në mënyrë transparente;
kontrolluar ne daten Ne kemi zyra në Eindhoven Amsterdam.

A nuk është pyetja ose situata juaj specifike në faqen tonë të internetit?
Mos hezitoni të na kontaktoni. Ndoshta edhe ne mund t'ju ndihmojmë.

Artikuj

Detajet e kontaktit Eindhoven

Adresa: De Zaale 11
Kodi postar: 5612 AJ Eindhoven
Vendi: Hollanda

E-mail: info@lawandmore.nl
Tel: + 31 40 369 06 80
Dhoma e Tregtisë: 27313406

Detajet e kontaktit Amsterdam

Adresa: Thomas R. Malthussstraat 1
Kodi postar: 1066 JR Amsterdam
Vendi: Hollanda

E-mail: info@lawandmore.nl
Tel: + 31 20 369 71 21
Dhoma e Tregtisë: 27313406

Orët e Hapura

https://www.klantenvertellen.nl/

Law & More