A doni të krijoni një ndërmarrje? Apo jeni tashmë një sipërmarrës? Nëse po, atëherë padyshim që do të duhet të merreni me ligjin e biznesit. Tashmë në momentin e themelimit të një ndërmarrje do të duhet të përballeni me pyetjen se cila formë e kompanisë është më e përshtatshme. Gjithashtu, të gjitha llojet e marrëveshjeve duhet të hartohen. Me kalimin e viteve shumë mund të ndryshojnë edhe brenda kompanisë. Forma e kompanisë mund të mos jetë më e përshtatshme. Konflikte mund të lindin midis aksionarëve ose ndërmjet bashkëpunëtorëve.

N NE NEVOJN E një avokati të korporatës?
PYET P FORR NDIHM LIGJORE

Avokat biznesi

A doni të krijoni një ndërmarrje? Apo jeni tashmë një sipërmarrës? Nëse po, atëherë padyshim që do të duhet të merreni me ligjin e biznesit. Tashmë në momentin e themelimit të një ndërmarrje do të duhet të përballeni me pyetjen se cila formë e kompanisë është më e përshtatshme. Gjithashtu, të gjitha llojet e marrëveshjeve duhet të hartohen. Me kalimin e viteve shumë mund të ndryshojnë edhe brenda kompanisë. Forma e kompanisë mund të mos jetë më e përshtatshme. Konflikte mund të lindin midis aksionarëve ose ndërmjet bashkëpunëtorëve. Ose mbase ndërmarrja juaj nuk posedon më shumë mjete likuide. Law & More është specialist në fushën e ligjit Hollandez të biznesit. Nga momenti i themelimit deri në momentin e likuidimit të kompanisë, ne mund t'ju ofrojmë këshilla ligjore dhe fiskale.

Menyja e Shpejtë

Ligji i personave juridikë

Ne në Law & More mund t'ju ndihmojnë në zgjedhjen e formës së saktë të kompanisë. Dallimi mund të bëhet ndërmjet formave me personalitet juridik dhe formave pa personalitet juridik. Nëse një ndërmarrje posedon personalitet juridik, ajo mund të marrë pjesë në transaksione juridike ashtu si personat fizikë. Në atë rast kompania juaj është në gjendje të lidhë marrëveshje, të ketë pasuri dhe borxhe dhe mund të mbahet përgjegjës.

Tom Meevis - Avokat i Eindhoven

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

 Telefononi +31 40 369 06 80

Pse te zgjidhni Law & More?

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të hënën deri të premten
nga ora 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë çështjen tuaj dhe dalin
me një plan veprimi të përshtatshëm

Qasja personale

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% të klientëve tanë të na rekomandojnë dhe që ne vlerësohemi mesatarisht me një 9.4

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe
mund të bashkohen me
problemi i klientit ”


Qeverisja e korporatës

Kur doni të drejtoni një korporatë, duhet të zgjidhni një formë të kompanisë. Cila formë juridike është e përshtatshme varet nga faktorë të ndryshëm, siç janë kërkesat për përfshirje, personalitet juridik, përgjegjësi të përbashkët dhe disa dhe me siguri transferimi i aksioneve. Dhe çfarë nëse një nga partnerët e një partneriteti të përgjithshëm (VOF) dëshiron të largohet nga kompania? Po në lidhje me Flex-BV? Këto lëndë rregullohen me ligjin e ndërmarrjeve. Shumë gjëra mund të organizohen paraprakisht me kontratë. Kjo është arsyeja pse është e këshillueshme që të përfshini shërbimet e një avokati të korporatës para ngritjes së kompanisë.

Bashkëpunim

A jeni si kompani, keni ndërmend të bashkëpunoni me kompani të tjera me qëllim të ruajtjes së pozicionit tuaj në treg? Apo, përkundrazi, me planin për të hyrë në një treg të ri? Nëse dëshironi të formoni një aleancë strategjike, ne mund t'ju këshillojmë për rreziqet dhe përfitimet. Për më tepër, ne mund të zbulojmë se cilat forma të bashkëpunimit janë të përshtatshme.

Law biznesit

Bashkimet dhe blerjet

A keni për qëllim të bashkoni kompaninë tuaj me një tjetër, sepse doni të stimuloni rritjen për shembull? Pastaj ekzistojnë tre lloj bashkimesh: bashkimi i ndërmarrjes, bashkimi i aksioneve dhe bashkimi legal. Cila është më e përshtatshme për kompaninë tuaj varet nga situata specifike. Law & More avokatët mund t'ju këshillojnë për këtë temë.

Ndonjëherë një kompani tjetër mund të jetë e interesuar në tuajin. Mund të ju ofrojë për t'i shitur biznesit tuaj. Nëse synoni ta pranoni këtë kërkesë, atëherë ne mund t'ju ofrojmë këshilla paraprakisht. Ne gjithashtu mund të negociojmë për ju.

Nëse një kompani nuk dëshiron që aksionet e tyre të shiten dhe transferuesi i afrohet aksionarëve, ne flasim për një marrje përsipër armiqësore. Ne e dimë se si ta mbrojmë kompaninë tuaj në situata të tilla dhe mund t'ju ndihmojmë me këshilla juridike.

Për më tepër, është thelbësore që të kryeni një kujdes të duhur, veçanërisht nëse ju si kompani po blini një kompani tjetër. Ju dëshironi të gjitha informacionet e nevojshme për të bërë një zgjedhje të menduar për bashkimin ose blerjen.

Juristët e korporatave të Law & More do t'ju japë një konsultë juridike marramendëse për kompaninë tuaj. Ne e përkthejmë ligjin në terma praktikë, në mënyrë që të përfitoni nga këshillat tona. Shkurtimisht, Law & More mund t'ju ofrojë ndihmë juridike në çështjet vijuese:

• krijimi i një kompanie
• financa
• bashkëpunimi midis kompanive
• bashkimet dhe blerjet
• negocimi dhe kontesti kur bëhet fjalë për konflikte midis aksionarëve dhe / ose bashkëpunëtorëve
• përgjegjësia e drejtorëve

Mentalitet jo i pakuptimtë

Ne na pëlqen të menduarit krijues dhe shikojmë përtej aspekteve juridike të një situate. Shtë gjithçka për të arritur në thelbin e problemit dhe zgjidhjen e tij në një çështje të vendosur. Për shkak të mentalitetit tonë të pakuptimtë dhe përvojës së viteve, klientët tanë mund të mbështeten në mbështetje juridike personale dhe efikase.

A doni të dini se çfarë Law & More a mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 të stuur een e-mail naar:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Law & More B.V.