Shkurorëzimi civil

Një divorc civil njihet gjithashtu si një divorc bashkëpunues, që do të thotë një divorc që i përmbahet ligjeve bashkëpunuese. Në një divorc civil ose bashkëpunues, të dy palët mbajnë këshillë, të cilët adoptojnë një stil bashkëpunimi dhe punojnë së bashku për të provuar të zgjidhin çështjet, ose të paktën minimizojnë sasinë dhe shkallën e mosmarrëveshjes. Këshilltarët dhe klientët e tyre kërkojnë të ndërtojnë konsensus dhe të marrin sa më shumë vendime jashtë gjykatës.

Keni nevojë për ndihmë ligjore ose këshilla në lidhje me divorcin? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Tona Avokatët e divorcit do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.