Arsyet për divorc

Nëse divorci me pëlqim të ndërsjellë nuk është një opsion, ju mund të konsideroni fillimin e njëanshëm të procedurave të divorcit për shkak të prishjes së pariparueshme të martesës. Martesa prishet në mënyrë të pariparueshme kur vazhdimi i bashkëjetesës midis bashkëshortëve dhe rifillimi i saj është bërë i pamundur arsyeshëm për shkak të këtij përçarje. Fakte konkrete që tregojnë përçarjen e pariparueshme të martesës mund të jenë, për shembull, tradhti bashkëshortore ose të mos jetosh më së bashku në një shtëpi martesore.

Keni nevojë për ndihmë ligjore ose këshilla në lidhje me divorcin? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Tona Avokatët e divorcit do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.