APLIKUAR PANR BANNER P FORR NJR MIGRANT PLYR SHUM SHTILPI?
PYET P FORR NDIHM LIGJORE

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

kontrolluar ne daten Qartë.

kontrolluar ne daten Personal dhe lehtësisht i aksesueshëm.

kontrolluar ne daten Së pari interesat tuaja.

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të Hënën deri të Premten nga 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë rastin tuaj dhe nxjerrin një plan veprimi të përshtatshëm
Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% të klientëve tanë të na rekomandojnë dhe që ne vlerësohemi mesatarisht me një 9.4

Migrant me aftësi të larta - Avokat i Imigracionit

Skema e migrantëve të njohurive brenda politikës së të huajve holandezë bën të mundur që kompanitë të tërheqin migrantë me njohuri relativisht shpejt dhe me lehtësi. Punonjësit me kualifikim të lartë nga vendet jashtë Bashkimit Evropian mund të punojnë në Hollandë, për shembull një pozitë të lartë drejtuese ose si specialist në kushte të favorshme të skemës. Sidoqoftë, migranti i njohurive dhe punëdhënësi duhet të plotësojnë një numër kushtesh.

Menyja e Shpejtë

Kushtet e kualifikuara të migrantëve

A jeni një migrant i njohurive dhe doni të kontribuoni në ekonominë e njohurive Hollandeze? Nëse po, së pari do t'ju duhet një leje qëndrimi. Para se të jepet leja e qëndrimit, duhet të keni një marrëveshje punësimi me një punëdhënës ose një institut kërkimi në Hollandë që është caktuar nga IND si sponsor i njohur dhe është përfshirë në regjistrin publik të sponsorëve të njohur. Ju gjithashtu duhet të fitoni të ardhura të mjaftueshme dhe duhet të keni rënë dakord për një pagë në përputhje me tregun me punëdhënësin tuaj.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

AVOKAT

aylin.selamet@lawandmore.nl

Avokatët tanë të imigracionit janë gati për ju

Law and More

Aplikimi për leje qëndrimi

Dëshironi të jetoni në Hollandë?
Ne mund t'ju ndihmojmë.

Biznes familjar

Bashkimi familjar

Nuk jeni me familjen tuaj apo familja juaj nuk është me ju? Zbuloni se çfarë mund të bëjmë për ju.

Imazhi i punëtorit

Migrimi i provave

Dëshironi të punoni dhe të jetoni në Holandë? Ne mund të organizojmë të gjithë procesin e aplikimit.

Dëshironi që një punonjës i huaj të punojë legalisht në Holandë? Kontaktoni.

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe mund të empatizojnë
me problemin e klientit”

Për më tepër, një numër kushtesh (shtesë) vlejnë për ju si një migrant mjaft i aftë. Cilat kushte varen saktësisht nga situata juaj personale. në Law & More, avokatët e imigracionit kanë një qasje të shpejtë dhe personale. Ata do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë në kërkesën tuaj. Para se të vazhdoni me aplikimin, specialistët tanë do t'ju japin të gjitha informacionet e nevojshme në mënyrë që të mos përballeni me ndonjë surprizë.

Jo vetëm ju, por edhe ndërmarrja ku do të punoni duhet të plotësojë disa kushte. A jeni një kompani që dëshiron të punësojë një migrant shumë të aftë? Në atë rast, para së gjithash duhet të njiheni nga IND si sponsor. Besueshmëria dhe vazhdimësia e kompanisë suaj janë të rëndësishme. A njihet kompania juaj si sponsor? Në atë rast, kompania juaj duhet të zbatojë këto detyrime: detyrën e administrimit, detyrën për të dhënë informacion dhe detyrën e kujdesit. A nuk arrin ta bëjë ndërmarrja juaj? Nëse po, kjo mund të çojë në tërheqjen e njohjes si sponsor.

Çfarë thonë klientët për ne

Avokatët tanë të imigracionit janë të gatshëm t'ju ndihmojnë:

Zyrë Law & More

Kërkoni njohësin e migrantit

A ju është dhënë leja e qëndrimit? Nëse po, periudha e vlefshmërisë së lejes tuaj të qëndrimit do të jetë e barabartë me periudhën e kontratës suaj të punës me një maksimum prej 5 vjetësh. Leja mund të zgjatet pafundësisht.

Gjatë periudhës së vlefshmërisë së lejes së qëndrimit tuaj, ju mund të ndryshoni punëdhënësin si një migrant shumë të aftë dhe të bashkoheni me një kompani tjetër që njihet nga IND si sponsor. Të dy punëdhënësit e vjetër dhe të ri duhet të raportojnë ndryshimin e punës tuaj në IND brenda katër javësh.

A bëheni të papunë si një migrant mjaft i aftë? Në atë rast, ju keni të drejtë të merrni një periudhë kërkimi prej tre muajsh nga dita kur përfundon punësimi juaj. Nëse nuk jeni në gjendje të bashkoheni me një punëdhënës (sponsor) si një migrant shumë i aftë brenda periudhës së kërkimit, IND do të revokojë lejen tuaj.

Karta Evropiane Blue

Migrant shumë i aftë

Që nga qershori 2011, një migrant shumë i aftë do të jetë në gjendje të aplikojë për Kartën Blu të BE (Kartën Blu të BE) përveç lejes së qëndrimit të kërkuar. Karta Blu e BE-së është një leje qëndrimi dhe punë e kombinuar për migrantë shumë të aftë që nuk kanë kombësinë e një prej Shteteve Anëtare të Bashkimit Evropian.

Karta Blu Evropiane i ofron migrantit shumë të aftë një numër avantazhesh. Para së gjithash, punëdhënësi i një migranti shumë të aftë nuk ka pse të njihet nga IND si sponsor. Për më tepër, si një migrant shumë i aftë, i cili gjithashtu posedon një Kartë Blu Evropiane, ju mund të punoni në një shtet tjetër anëtar pasi të keni punuar në Hollandë për 18 muaj, me kusht që të plotësoni kushtet në atë Shtet Anëtar.

Për t’u kualifikuar për Kartën Blu Evropiane, duhet të plotësoni kushte më të rrepta sesa për një leje qëndrimi si një migrant me aftësi të larta. Për shembull, duhet të keni një kontratë pune për 12 muaj ose më shumë, të keni përfunduar të paktën një program bachelor 3 vjeçar në arsimin e lartë (hbo) dhe të merrni të paktën pragun e pagave të Kartës Blu në muaj.

Ekipi ynë i avokatëve të ligjit të imigracionit do t'ju udhëzojë dhe të paraqesë një kërkesë për ju në IND. A ju pëlqen kjo apo keni pyetje të tjera dhe a dëshironi këshillë? Ju lutem kontaktoni Law & More. Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë.

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More