DISCLAIMER

Informacioni i dhënë në Law & More B.V. faqja e internetit ka për qëllim vetëm të shërbejë si informacion i përgjithshëm. Asnjë e drejtë nuk mund të nxirret nga ky informacion. Law & More B.V. nuk mund të mbahet dhe nuk është përgjegjës për çdo dëm që rrjedh nga ose si rezultat i ndonjë informacioni jo të plotë dhe / ose të pasaktë të dhënë në faqen e internetit. Informacioni dërguar në Law & More B.V. përmes postës elektronike ose formës së kontaktit në faqen e internetit të Law & More B.V. nuk është i sigurt dhe nuk do të konsiderohet se konsiderohet konfidencial.

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.