Ne jemi një firmë ligjore dinamike me një karakter ndërkombëtar. Ne flasim Hollandisht, anglisht, frëngjisht, gjermanisht, turqisht, rusisht dhe ukrainisht. Firma jonë ofron shërbime në një numër të madh fushash të ligjit për kompanitë, qeveritë, institucionet dhe individët. Klientët tanë vijnë nga Hollanda dhe jashtë vendit. Ne jemi të njohur për qasjen tonë të përkushtuar, të arritshme, të nxitur, pa marrëzi.

KONTAKT LAW & MORE

Avokatët tanë janë në shërbimin tuaj

KONTAKT LAW & MORE

Avokatët tanë janë në shërbimin tuaj

NA KONTAKTONI

Detajet e kontaktit Eindhoven

Adresa: De Zaale 11
Qyteti për t'iu përgjigjur ZIP: 5612 AJ Eindhoven
Vendi: Hollanda

E-mail: [email mbrojtur]
Tel: + 31 40 369 06 80
Dhoma e Tregtisë: 27313406

Orari i punës  Klantenvertellen

Detajet e kontaktit Amsterdam

Adresa: Amstelveenseweg 500
Qyteti për t'iu përgjigjur ZIP: 1081 KL Amsterdam
Vendi: Hollanda

E-mail: [email mbrojtur]
Tel: + 31 20 369 71 21
Dhoma e Tregtisë: 27313406

NA KONTAKTONI

Detajet e kontaktit Eindhoven

Adresa: De Zaale 11
Qyteti për t'iu përgjigjur ZIP: 5612 AJ Eindhoven
Vendi: Hollanda

E-mail: [email mbrojtur]
Tel: + 31 40 369 06 80
Dhoma e Tregtisë: 27313406

Orari i punës  Klantenvertellen

Detajet e kontaktit Amsterdam

Adresa: Amstelveenseweg 500
Qyteti për t'iu përgjigjur ZIP: 1081 KL Amsterdam
Vendi: Hollanda

E-mail: [email mbrojtur]
Tel: + 31 20 369 71 21
Dhoma e Tregtisë: 27313406

Ne jemi një firmë ligjore dinamike me një karakter ndërkombëtar. Ne flasim Hollandisht, anglisht, frëngjisht, gjermanisht, turqisht, rusisht dhe ukrainisht. Firma jonë ofron shërbime në një numër të madh fushash të ligjit për kompanitë, qeveritë, institucionet dhe individët. Klientët tanë vijnë nga Hollanda dhe jashtë vendit. Ne jemi të njohur për qasjen tonë të përkushtuar, të arritshme, të nxitur, pa marrëzi.

Shembuj të temave që ne dëshirojmë të mbulojmë për ju janë:

• Interesat tuaja gjithmonë vijnë së pari me ne;
• Ne jemi drejtpërdrejtë të arritshëm;
• Ne ngarkojmë tarifa të arsyeshme dhe punojmë në mënyrë transparente;
• Ne kemi zyra në Eindhoven dhe Amsterdam.

Ne jemi një firmë ligjore dinamike me një karakter ndërkombëtar. Ne flasim Hollandisht, anglisht, frëngjisht, gjermanisht, turqisht, rusisht dhe ukrainisht. Firma jonë ofron shërbime në një numër të madh fushash të ligjit për kompanitë, qeveritë, institucionet dhe individët. Klientët tanë vijnë nga Hollanda dhe jashtë vendit. Ne jemi të njohur për qasjen tonë të përkushtuar, të arritshme, të nxitur, pa marrëzi.

Shembuj të temave që ne dëshirojmë të mbulojmë për ju janë:

• Interesat tuaja gjithmonë vijnë së pari me ne;
• Ne jemi drejtpërdrejtë të arritshëm;
• Ne ngarkojmë tarifa të arsyeshme dhe punojmë në mënyrë transparente;
• Ne kemi zyra në Eindhoven dhe Amsterdam.

Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Maksim Hodak

Maksim Hodak

Partner / Avokat

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Avokati-në-ligjit

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

Yara Knoops-photo-500-567

Yara Knoops

Këshilltari Ligjor

Avokatja Eindhoven
Law & More B.V.