Çfarë është një kontratë e nënkuptuar

Një kontratë e nënkuptuar ndodh kur të dy palët pajtohen reciprokisht për një marrëveshje pa pasur një kontraktues me shkrim një marrëveshje që është shprehur me fjalë.

Keni nevojë për ndihmë ligjore ose këshilla në lidhje me kontratën e nënkuptuar? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Tona Jurist për kontratë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.