Aylin Selamet është një person i shtyrë me një sens të lartë përgjegjësie. Ajo nuk mund të qëndrojë në situata të pajustifikuara dhe për këtë arsye ajo është jashtëzakonisht e shtyrë për të ndihmuar klientët. Aylin është gjithashtu ambicioz. Shtë qëllimi i saj për të ndihmuar klientin në mënyrën më të mirë të mundshme, pa humbur vëmendjen e interesave të klientit. Për më tepër, ajo është e përfshirë dhe miqësore. Ajo mendon se është e rëndësishme të kujdeseni për interesat e klientëve, duke përdorur një qasje personale në mënyrë që klientët të mos ndjehen si një "numër".
Brenda Law & More, Aylin kryesisht punon në fushën e të drejtës personale dhe familjare, ligjin e punësimit dhe ligjin e migracionit.
Në kohën e lirë, Aylin pëlqen të shkojë në pazar dhe të ndërmarrë udhëtime në qytet. Ajo gjithashtu kënaqet duke kaluar kohën me familjen dhe miqtë e saj dhe kënaqet të dalë në darkë.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

shtyrë - e përqendruar në zgjidhje - ndjenjën e përgjegjësisë

Aylin Selamet është një person i shtyrë me një sens të lartë përgjegjësie. Ajo nuk mund të qëndrojë në situata të pajustifikuara dhe për këtë arsye ajo është jashtëzakonisht e shtyrë për të ndihmuar klientët. Aylin është gjithashtu ambicioz. Shtë qëllimi i saj për të ndihmuar klientin në mënyrën më të mirë të mundshme, pa humbur vëmendjen e interesave të klientit. Për më tepër, ajo është e përfshirë dhe miqësore. Ajo mendon se është e rëndësishme të kujdeseni për interesat e klientëve, duke përdorur një qasje personale në mënyrë që klientët të mos ndjehen si një "numër".

Brenda Law & More, Aylin kryesisht punon në fushën e të drejtës personale dhe familjare, ligjin e punësimit dhe ligjin e migracionit.

Në kohën e lirë, Aylin pëlqen të shkojë në pazar dhe të ndërmarrë udhëtime në qytet. Ajo gjithashtu kënaqet duke kaluar kohën me familjen dhe miqtë e saj dhe kënaqet të dalë në darkë.

Law & More B.V.