Ligji i imigracionit rregullon çështjet në lidhje me pranimin, vendbanimin dhe dëbimin e të huajve. Shtetasit e huaj janë njerëz që nuk janë shtetas Hollandezë. Këta njerëz mund të jenë refugjatë, por edhe familjarë të njerëzve që tashmë jetojnë në Hollandë. Ata gjithashtu mund të jenë njerëz që duan të vijnë dhe të punojnë në Hollandë.

NED NEVOJN E LIGJIT T IMGJIMIT?
MERRET N CON KONTAKT ME LAW & MORE

Avokat i Emigracionit

Ligji i imigracionit rregullon çështjet në lidhje me pranimin, vendbanimin dhe dëbimin e të huajve. Shtetasit e huaj janë njerëz që nuk janë shtetas Hollandezë. Këta njerëz mund të jenë refugjatë, por edhe familjarë të njerëzve që tashmë jetojnë në Hollandë. Ata gjithashtu mund të jenë njerëz që duan të vijnë dhe të punojnë në Hollandë.

Menyja e Shpejtë

Avokatët tanë të imigracionit do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë nëse doni të paraqisni një leje qëndrimi ose kërkesë natyralizimi për veten tuaj, partnerin tuaj, një anëtar të familjes ose një punonjës. Law & More mund t'ju japë këshilla ose mund të hartojë të gjithë kërkesën për leje qëndrimi për ju. Nëse kërkesa juaj është refuzuar, ne gjithashtu mund t'ju ndihmojmë të paraqisni një kundërshtim ndaj vendimit të Shërbimit Hollandez të Emigracionit dhe Natyralizimit (IND). A keni një pyetje për një nga avokatët tanë të imigracionit? Nëse po, sigurisht që do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë.

Shembuj të lëndëve me të cilat mund t'ju ndihmojmë janë:

• Lejet e qëndrimit;
• Natyralizimi;
• Bashkimi familjar;
• Migrimi i punës;
• Migrantë shumë të aftë.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

 Telefononi +31 (0) 40 369 06 80

Pse te zgjidhni Law & More?

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të hënën deri të premten
nga ora 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë çështjen tuaj dhe dalin
me një plan veprimi të përshtatshëm

Qasja personale

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% të klientëve tanë të na rekomandojnë dhe që ne vlerësohemi mesatarisht me një 9.4

“Gjatë hyrjes

takim, një plan i qartë

e veprimit ishte

përvijohet menjëherë"

Aplikimi për leje qëndrimi

Lejet e rregullta të qëndrimit përfshijnë të gjitha lejet e qëndrimit me përjashtim të lejeve të qëndrimit të azilit. IND zbaton një politikë kufizuese të pranimit. Një kërkesë për leje qëndrimi thjesht refuzohet nga IND nëse nuk plotësohen kushtet. Avokatët tanë të imigracionit kanë përvojë në aplikimin për lloje të ndryshme të lejeve të qëndrimit. Ne mund të paraqisim aplikime për lejet e mëposhtme të qëndrimit:

• Leja e qëndrimit për bashkim familjar;
• Leja e qëndrimit të vetëpunësuar;
• Leja e qëndrimit qytetari i BE-së;
• Leja e qëndrimit për një migrant mjaft të aftë;
• Viti i studimit / kërkimit të lejes së qëndrimit;
• Leja e qëndrimit për një kohë të pacaktuar;
• Leja e qëndrimit për qëndrim të vazhdueshëm;
• Autorizimi i qëndrimit të përkohshëm (MVV).

Avokatët tanë të imigracionit janë gati për ju

Aplikimi për leje qëndrimi

Aplikimi për leje qëndrimi

Dëshironi të jetoni në Hollandë?
Ne mund t'ju ndihmojmë

Bashkimi familjar

Bashkimi familjar

A nuk jeni me familjen tuaj apo familja juaj nuk është me ju? Zbuloni se çfarë mund të bëjmë për ju

Migrimi i provave

Migrimi i provave

A doni të punoni dhe të jetoni në Hollandë? Ne mund të organizojmë të gjithë procesin e aplikimit

Migrant shumë i aftë

Migrant shumë i aftë

A doni që një punonjës i huaj të punojë legalisht në Hollandë? Kontaktoni

Aplikimi për nënshtetësi Hollandeze

Nëse dëshironi të aplikoni për shtetësinë Hollandeze, duhet të paraqitet një kërkesë për natyralizim. Shpesh është e vështirë të gjykoni vetë nëse keni të drejtë për natyralizim. Ndihma e një avokati të mirë të imigracionit është e rëndësishme, sepse kushtet shpesh janë shumë të ndërlikuara. Kujdesi në procedurën e aplikimit të natyralizimit është thelbësor për një aplikim të suksesshëm. Keni nevojë për ndihmë për të aplikuar për shtetësinë Hollandeze? Law & More ju ofron ndihmën e duhur dhe ju mbështet gjatë gjithë procesit. .

Bashkimi familjar

Kushtet e rrepta vlejnë edhe për bashkimin e familjes. Nëse një kusht nuk përmbushet, kërkesa do të refuzohet. Anëtarët e mëposhtëm të familjes kanë të drejtë për bashkim familjar.

• një bashkëshort;
• një partner i regjistruar;
• një partner i pamartuar;
• fëmijë të mitur.

Një nga kushtet për bashkim familjar është që aplikanti dhe anëtar i familjes të dy duhet të jenë të paktën 21 vjeç. Përveç bashkëshortëve, partnerë të regjistruar, partnerë të pamartuar dhe fëmijë të mitur, partnerë të të njëjtit seks (të pamartuar) mund të kenë të drejtë për bashkim familjar.

Imazhi i avokatit të imigracionitMigrimi i punës

Dëshironi të vini në Hollandë për të punuar këtu si një migrant shumë i aftë, një person i vetëpunësuar ose të qëndroni këtu për një periudhë të shkurtër kohe me vizë biznesi? Avokatët tanë të imigracionit këshillojnë si punonjësit ashtu edhe punëdhënësit për mundësitë dhe i udhëzojnë ata gjatë procesit të aplikimit.

Migrant shumë i aftë

Një nga mënyrat më të mira për të lejuar një punonjës të huaj të qëndrojë dhe të punojë legalisht në Hollandë është të aplikosh për leje qëndrimi si një migrant mjaft i aftë. Në atë rast, nuk kërkohet leje pune. Kushti, megjithatë, është që punëdhënësi të regjistrohet në Hollandë si një sponsor i njohur me IND. Për më tepër, është e rëndësishme që migranti shumë i aftë të përmbushë një kërkesë të caktuar të ardhurash. Ekipi ynë i avokatëve të imigracionit mund t'ju ndihmojë dhe ne mund të paraqisim një kërkesë në emrin tuaj në IND. A do të të pëlqente kjo? Ju lutem kontaktoni Law & More.

A doni të dini se çfarë Law & More a mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 të stuur een e-mail naar:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Law & More B.V.