Nëse keni një mosmarrëveshje me dikë, dëshironi që mosmarrëveshja të zgjidhet sa më shpejt që të jetë e mundur. Shpesh një mosmarrëveshje bën që emocionet të shkojnë lartë, me rezultatin që të dy palët nuk shohin më një zgjidhje. Ndërmjetësimi mund ta ndryshojë atë. Ndërmjetësimi është zgjidhja e përbashkët e një mosmarrëveshje me ndihmën e një ndërmjetësi konflikti neutral: ndërmjetësi. Ekzistojnë disa parime themelore të rëndësishme për ndërmjetësimin: vullnetariteti dhe konfidencialiteti. Të dy palët ulen rreth tryezës në mënyrë vullnetare dhe kanë një qëndrim pro-aktiv. Për më tepër, të dy palët marrin përsipër të ruajnë konfidencialitetin. Kjo vlen edhe për ndërmjetësin. Ndërmjetësi drejton të gjitha bisedat, monitoron procesin dhe ju ndihmon të kërkoni një zgjidhje të përshtatshme.

Zgjidhja e një mosmarrëveshje?
Ne ju ndihmojmë

ndërhyrje

Së bashku me Ligjin & Më shumë do të arrini në thelbin e mosmarrëveshjes

1. Whatfarë është ndërmjetësimi?

Nëse keni një mosmarrëveshje me dikë, dëshironi që mosmarrëveshja të zgjidhet sa më shpejt që të jetë e mundur. Shpesh një mosmarrëveshje bën që emocionet të shkojnë lartë, me rezultatin që të dy palët nuk shohin më një zgjidhje. Ndërmjetësimi mund ta ndryshojë atë. Ndërmjetësimi është zgjidhja e përbashkët e një mosmarrëveshje me ndihmën e një ndërmjetësi konflikti neutral: ndërmjetësi. Ekzistojnë disa parime themelore të rëndësishme për ndërmjetësimin: vullnetariteti dhe konfidencialiteti. Të dy palët ulen rreth tryezës në mënyrë vullnetare dhe kanë një qëndrim pro-aktiv. Për më tepër, të dy palët marrin përsipër të ruajnë konfidencialitetin. Kjo vlen edhe për ndërmjetësin. Ndërmjetësi drejton të gjitha bisedat, monitoron procesin dhe ju ndihmon të kërkoni një zgjidhje të përshtatshme.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Telefononi +31 40 369 06 80

“Ligji dhe më shumë avokatë
janë të përfshirë dhe
mund të bashkohen me
problemi i klientit ”

2. Pse ndërmjetësim?

Ndërmjetësimi ka shumë përparësi. Ka më shumë zgjidhje krijuese të mundshme gjatë ndërmjetësimit sesa gjatë një procedure ligjore. Shpesh mund të arrihet një zgjidhje e përbashkët që kënaq të gjitha palët e përfshira.

Ligji & Më shumë ndërmjetësues nuk marrin pozicion dhe nuk marrin ndonjë vendim. Do ta bëni këtë vetë. Do të merrni pjesë aktive dhe përfundimisht do të përcaktoni rezultatin. Ndërmjetësit tanë do t'ju udhëzojnë dhe ju mbështesin në këtë mënyrë. Një avantazh i rëndësishëm i saj është që të dy palët të qëndrojnë në fuqinë e zgjidhjes dhe marrëdhënia juaj nuk do të dëmtohet e panevojshme. Kjo sigurisht që është thelbësore në rast se të dy keni fëmijë së bashku sepse do të duhet të bashkëveproni dhe të komunikoni me njëri-tjetrin pas divorcit.

ndërhyrje

3. Kur ndërmjetësimi?

Ndërmjetësimi është i dobishëm për pothuajse të gjitha konfliktet dhe mosmarrëveshjet, si për personat ashtu edhe për korporatat.

Për shembull mund të mendoni për:

• Divorcet
• Marrëveshjet e kontaktit
• ështjet familjare
• Probleme bashkëpunimi
• Mosmarrëveshjet në punë
• Mosmarrëveshjet e biznesit - nl

4. Pse Ligj & Më shumë?

• Jeni i garantuar i cilësisë, si në fushën ligjore ashtu edhe gjatë seancës (s )ve të ndërmjetësimit.
• Së bashku me Ligjin & Ndërmjetësuesin Tuaj më së pari do të diskutoni të gjitha aspektet dhe historinë e mosmarrëveshjes. Pas kësaj do të flisni për sugjerime të ndërsjella për të arritur një zgjidhje.
• Ligji juaj & Ndërmjetësi më shumë udhëzon konsultimin, garanton ndihmë juridike dhe emocionale dhe merr parasysh interesat e të dy palëve gjatë konsultimit.
• Gjatë gjithë procesit të ndërmjetësimit do t'i kushtohet vëmendje historisë, emocioneve dhe interesave tuaja.
• Në fund të procesit të ndërmjetësimit, Ligji juaj & Ndërmjetësi juaj do të sigurojë që të gjitha marrëveshjet që janë bërë midis jush dhe palës tjetër do të përcaktohen me kujdes në një marrëveshje me shkrim për zgjidhje.

A doni të dini se çfarë mund të bëjë Ligji & Më shumë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [Email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [Email mbrojtur]