Çfarë është ndërmarrja

Ndërmarrja është një fjalë tjetër për një biznes ose kompani fitimprurëse, por më së shpeshti shoqërohet me sipërmarrje sipërmarrëse. Njerëzit që kanë sukses sipërmarrës shpesh quhen si "sipërmarrës". Termi Ndërmarrje përdoret kryesisht në SH.B.A.

Keni nevojë për ndihmë juridike ose këshilla në lidhje me ndërmarrjen? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Jonë Jurist i së drejtës korporative do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.