Çfarë bën një avokat – Një avokat është i licencuar për të ushtruar profesionin e avokatit

Një avokat është i licencuar për të ushtruar profesionin e avokatit dhe është i detyruar të mbështesë ligjin duke mbrojtur gjithashtu të drejtat e klientit të tyre. Disa detyra që lidhen zakonisht me një avokat përfshijnë: ofrimin e këshillave ligjore dhe këshilltarëve, hulumtimin dhe mbledhjen e informacionit ose provave, hartimin e dokumenteve ligjore në lidhje me divorcet, testamentet, kontratat dhe transaksionet e pasurive të patundshme dhe ndjekjen penale ose mbrojtjen në gjykatë.

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More