Marrëveshja e ndarjes

Një marrëveshje ndarjeje është një dokument që dy persona në një martesë përdorin për të ndarë pasuritë dhe përgjegjësitë e tyre kur përgatiten për ndarje ose divorc. Ai përfshin kushte për të ndarë kujdestarinë e fëmijëve dhe mbështetjen e fëmijëve, përgjegjësitë prindërore, mbështetjen e bashkëshortëve, pasurinë dhe borxhet, dhe aspektet e tjera familjare dhe financiare që bashkëshortët mund të dëshirojnë të ndajnë ose ndajnë.

Keni nevojë për ndihmë ligjore ose këshilla në lidhje me divorcin? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Tona Avokatët e divorcit do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.