klientët privatë

Si një individ privat ju mund të hyni në kontakt me ligjin në mënyra të ndryshme. Law & More ndihmon klientët privatë në fusha të ndryshme të ligjit. Ne kemi ekspertizë në fushën e:

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një divorc të komplikuar, marrjen e lejes së qëndrimit, kontratat e punës dhe pushimin ose mbrojtjen e të dhënave tuaja personale, specialistët tanë janë atje për ju dhe po kërkojnë mënyrën më të mirë për të arritur qëllimin tuaj.

Para së gjithash, ne analizojmë situatën tuaj dhe së bashku me ju përcaktojmë taktikat dhe rrugën që do të ndjekim. Ne diskutojmë tarifat që ne ngarkojmë dhe bëjmë marrëveshje të qarta për këtë. Ne i kushtojmë një vlerë të madhe komunikimit të mirë dhe të qartë me klientët tanë dhe për këtë arsye ne përgjigjemi gjithmonë shpejt dhe jemi të përfshirë në çështjen tuaj. Qasja jonë është personale, e drejtpërdrejtë dhe e orientuar në rezultate. Linja të shkurtra, të qarta midis avokatit dhe klientit janë çështje natyrisht për ne.

A keni ndonjë problem juridik dhe a keni nevojë për ndihmën e një specialisti? Mos hezitoni të na kontaktoni. Ne jemi të lumtur dhe të gatshëm t'ju japim këshilla, t'ju ndihmojmë në negociata dhe nëse është e nevojshme t'ju përfaqësojmë në një procedurë ligjore.

Çfarë thonë klientët për ne

Qasje adekuate

Tom Meevis ishte i përfshirë në këtë rast gjatë gjithë kohës dhe çdo pyetje nga ana ime u përgjigj shpejt dhe qartë nga ai. Unë me siguri do t'ua rekomandoj firmën (dhe Tom Meevis në veçanti) miqve, familjes dhe bashkëpunëtorëve të biznesit.

10
mike
Hoogeloon

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Maksim Hodak

Maksim Hodak

Partner / Avokat

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Avokati-në-ligjit

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.