Law & More gjithashtu posedon njohuri në lidhje me tregun Euroazian dhe mentalitetet e vendeve të ndryshme brenda Eurasia. Eurasia është termi për zonën gjeografike që përbëhet nga Evropa dhe Azia. Ne kemi ndihmuar shumë klientë nga zona euroaziatike. Këta klientë kryesisht janë me origjinë nga Rusia dhe CIS. Ne ndërthurim njohuritë e këtyre tregjeve me ekspertizën tonë të juridiksioneve të ndryshme holandeze dhe ndërkombëtare. Përmes këtij kombinimi unik ne jemi në gjendje të ofrojmë shërbimin e plotë për bizneset dhe individët euroaziatikë.

KENI NEVOJ T H NDIHMONI ME EURASIA & CIS DESK?
KONTAKT LAW & MORE

Tavolina e Euroazisë dhe CIS

Law & More gjithashtu posedon njohuri në lidhje me tregun Euroazian dhe mentalitetet e vendeve të ndryshme brenda Eurasia. Eurasia është termi për zonën gjeografike që përbëhet nga Evropa dhe Azia. Ne kemi ndihmuar shumë klientë nga zona euroaziatike. Këta klientë kryesisht janë me origjinë nga Rusia dhe CIS. Ne ndërthurim njohuritë e këtyre tregjeve me ekspertizën tonë të juridiksioneve të ndryshme holandeze dhe ndërkombëtare. Përmes këtij kombinimi unik ne jemi në gjendje të ofrojmë shërbimin e plotë për bizneset dhe individët euroaziatikë.

Bizneset dhe individët që rrjedhin nga Rusia, Ukraina dhe CIS të cilët janë aktivë në Hollandë mund të mbështeten në ndihmën tonë që përmbajnë këshilla ligjore dhe fiskale. Ne kemi ekspertizën për të këshilluar në lidhje me bashkimet dhe blerjet, transaksionet e pasurive të patundshme dhe strukturimin fiskal dhe të korporatës së biznesit.

Nëse keni qëllim të operoni në tregun Hollandez- ose Benelux, ne mund t'ju ofrojmë asistencë juridike gjithashtu. Law & More mund t'ju mbështesin kur bëni disa lloje marrëveshjesh ose mund të përcaktoni se cila strukturë e themelimit të korporatës është më e përshtatshme për ju. Me çdo aspekt në procesin e themelimit të biznesit në Hollandë, ju mund të mbështeteni në ndihmën juridike të Law & More.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

 Telefononi +31 40 369 06 80

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe
mund të bashkohen me
problemi i klientit ”

Mentalitet jo i pakuptimtë

Ne na pëlqen të menduarit krijues dhe shikojmë përtej aspekteve juridike të një situate. Shtë gjithçka për të arritur në thelbin e problemit dhe zgjidhjen e tij në një çështje të vendosur. Për shkak të mentalitetit tonë të pakuptimtë dhe përvojës së viteve, klientët tanë mund të mbështeten në mbështetje juridike personale dhe efikase.

A doni të dini se çfarë Law & More a mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Law & More B.V.