Çfarë është financa

Financat janë një term i gjerë që përshkruan aktivitetet që lidhen me bankën, huatë ose borxhin, kredinë, tregjet e kapitalit, paratë dhe investimet. Në thelb, financat përfaqësojnë menaxhimin e parave dhe procesin e blerjes së fondeve të nevojshme. Financat gjithashtu përfshijnë mbikëqyrjen, krijimin dhe studimin e parave, bankave, kredive, investimeve, aktiveve dhe pasiveve që përbëjnë sistemet financiare.

Keni nevojë për ndihmë ligjore apo këshilla në lidhje me financat? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Jonë Jurist i së drejtës korporative do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.