DEKLARATA E KOKËS

Cilat janë cookies?

Një cookie është një skedar me tekst të thjeshtë, të vogël, i cili vendoset në kompjuterin tuaj, telefon ose tablet, kur vizitoni uebfaqet e internetit Law & More. Cookies përfshihen me faqet në Law & More faqet e internetit. Informacioni i ruajtur në të mund të dërgohet përsëri tek serverët në një vizitë të mëvonshme në faqen e internetit. Kjo lejon që faqja e internetit të ju njohë, siç ishte, gjatë një vizite tjetër. Funksioni më i rëndësishëm i një cookie-je është të dallojë një vizitor nga tjetri. Prandaj, cookies shpesh përdoren në faqet e internetit ku duhet të identifikoheni. Për shembull, një cookie siguron që të mbeteni të regjistruar kur përdorni faqen e internetit. Ju mund të refuzoni përdorimin e cookies në çdo kohë, megjithëse kjo mund të kufizojë funksionalitetin dhe lehtësinë e përdorimit të faqes në internet.

Cookie funksionale

Law & More përdor cookie funksionale. Këto janë cookie që vendosen dhe angazhohen nga vetë faqja e internetit. Cookies funksionale janë të nevojshme për t'u siguruar që uebfaqja funksionon siç duhet. Këto cookie vendosen në mënyrë rutinore dhe nuk fshihen nëse vendosni të mos pranoni cookie-t. Cookies funksionale nuk i ruajnë të dhënat personale dhe nuk përmbajnë asnjë informacion përmes të cilit mund të gjurmohen. Cookies funksionale për shembull përdoren për të vendosur hartën gjeografike nga Google Maps në faqen e internetit. Ky informacion anonimizohet sa më shumë që të jetë e mundur. Për më tepër, Law & More ka treguar që ne nuk ndajmë informacionin me Google dhe se Google mund të mos përdorë të dhënat që ata marrin përmes faqes së internetit për objektivat e tyre.

Google Analytics

Law & More përdor cookie nga Google Analytics në mënyrë që të monitorojë sjelljen e përdoruesve dhe tendencat e përgjithshme dhe të marrë raporte. Gjatë këtij procesi, të dhënat personale të vizitorëve të faqes në internet përpunohen duke përdorur cookie analitike. Cookies analitike mundësojnë Law & More për të matur trafikun në faqen e internetit. Këto statistika sigurojnë që Law & More kupton se sa shpesh përdoret faqja e internetit, çfarë informacioni që vizitorët kërkojnë dhe cilat faqe në uebfaqe shikohen më së shumti. Si rezultat, Law & More e di se cilat pjesë të faqes në internet janë të njohura dhe cilat funksione duhet të përmirësohen. Trafiku në uebfaqe është analizuar për të përmirësuar uebfaqen dhe për të bërë përvojën për vizitorët e faqes në internet sa më të këndshme që të jetë e mundur. Statistikat që mblidhen nuk janë gjurmuese për personat dhe janë anonimizuar sa më shumë që të jetë e mundur. Duke përdorur Law & More faqet e internetit, ju pranoni të përpunoni të dhënat tuaja personale nga Google në mënyrën dhe për qëllimet e përshkruara më lart. Google mund t'i sigurojë këto informacione palëve të treta nëse Google është i detyruar me ligj ta bëjë atë ose aq sa palët e treta përpunojnë informacionin në emër të Google.

Cookies për integrimin e mediave sociale

Law & More gjithashtu përdor cookie për të mundësuar integrimin e mediave sociale. Uebfaqja përmban lidhje me rrjetet sociale Facebook, Instagram, Twitter dhe LinkedIn. Këto lidhje bëjnë të mundur ndarjen ose promovimin e faqeve në ato rrjete. Kodi që nevojitet për të realizuar këto lidhje është dorëzuar nga vetë Facebook, Instagram, Twitter dhe LinkedIn. Ndër të tjera, këto kode vendosin një cookie. Kjo lejon që rrjetet sociale t'ju njohin kur jeni regjistruar në atë rrjet social. Për më tepër, informacioni në lidhje me faqet që ndani është mbledhur. Law & More nuk ka asnjë ndikim në vendosjen dhe përdorimin e cookies nga ato palë të treta. Për më shumë informacion në lidhje me të dhënat e mbledhura nga rrjetet e mediave sociale, Law & More i referohet deklaratave të intimitetit të Facebook, Instagram, Twitter dhe LinkedIn.

Fshirja e cookies

Nëse nuk dëshiron Law & More për të ruajtur cookie-t përmes faqes së internetit, mund të çaktivizoni pranimin e cookies në cilësimet e shfletuesit tuaj. Kjo siguron që cookies të mos ruhen më. Sidoqoftë, pa cookie, disa funksione të faqes në internet mund të mos funksionojnë siç duhet ose mund të mos funksionojnë fare. Meqenëse cookies janë ruajtur në kompjuterin tuaj, ju mund t'i fshini vetëm ato vetë. Për ta bërë këtë, duhet të konsultoheni me manualin e shfletuesit tuaj.

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.