Çfarë është dorëzania

Dorëzania është një marrëveshje kur një person bie dakord të marrë në posedim fizik pasurinë e një personi tjetër për ruajtje ose qëllime të tjera, por nuk merr pronësinë e saj, me mirëkuptimin se do të kthehet në një datë të mëvonshme.

Keni nevojë për ndihmë ligjore ose këshilla në lidhje me dorëzimin? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Tona Jurist për kontratë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.