NË NEVOJË PËR AVOKAT FALILIMINI?
PYET P FORR NDIHM LIGJORE

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

kontrolluar ne daten Qartë.

kontrolluar ne daten Personal dhe lehtësisht i aksesueshëm.

kontrolluar ne daten Së pari interesat tuaja.

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të Hënën deri të Premten nga 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë rastin tuaj dhe nxjerrin një plan veprimi të përshtatshëm
Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% të klientëve tanë të na rekomandojnë dhe që ne vlerësohemi mesatarisht me një 9.4

/
Avokat i Falimentimit në Hollandë
/

Avokat i falimentimit

Zhvillimet shqetësuese financiare dhe kushtet e tjera në të cilat kompanitë nuk janë më në gjendje të paguajnë kreditorët e tyre, mund të bëjnë që një kompani të falimentojë. Falimentimi mund të jetë një makth për këdo që është i përfshirë. Kur kompania juaj ka probleme financiare, është shumë e rëndësishme të kontaktoni një avokat të falimentimit. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një kërkesë falimentimi ose mbrojtje kundër deklaratës së falimentimit, avokati ynë i falimentimit mund t'ju këshillojë për qasjen dhe strategjinë më të mirë.

Menyja e Shpejtë

Law & More ndihmon drejtorët, aksionarët, punonjësit dhe kreditorët e partive që janë paraqitur për falimentim. Ekipi ynë përpiqet të marrë masa në mënyrë që të kufizojë pasojat e një falimentimi. Ne mund të këshillojmë për arritjen e marrëveshjeve me kreditorët, të mundësojmë një rindizje ose të ndihmojmë në procedurat ligjore. Law & More ofron shërbimet e mëposhtme në lidhje me falimentimin:

  • ofrimi i këshillave në lidhje me falimentimin ose shtyrjen;
  • duke bërë marrëveshje me kreditorët;
  • duke bërë një rifillim;
  • ristrukturimi;
  • këshillimi mbi përgjegjësinë personale të drejtorëve, aksionarëve ose palëve të tjera të interesuara;
  • kryerjen e procedurave ligjore;
  • paraqitjen e falimentimit të debitorëve.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

AVOKAT

ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe mund të empatizojnë
me problemin e klientit”

Nëse jeni një kreditor, ne mund t'ju ndihmojmë në zbatimin e së drejtës së pezullimit, të borxhit ose të kompensimit për të cilin keni të drejtë. Ne gjithashtu mund t'ju ndihmojmë në zbatimin e të drejtave tuaja të sigurisë, të tilla si e drejta e pengut dhe hipotekës, e drejta e mbajtjes së titullit, garancitë bankare, depozitat e sigurisë ose veprimet për llogari të përbashkët dhe përgjegjësi.

Nëse jeni një debitor, ne mund t'ju ndihmojmë në përgjigjen e pyetjeve në lidhje me të drejtat e përmendura më lart dhe rreziqet e shoqëruara. Ne gjithashtu mund t'ju këshillojmë se në çfarë mase ka një të drejtë kreditori të praktikojë të drejta të caktuara dhe t'ju ndihmojë në rast të ekzekutimit të gabuar të këtyre të drejtave.

shtyrje e afatit

Sipas Ligjit të Falimentimit, një debitor që pret që ai nuk do të jetë në gjendje të paguajë borxhet e papaguara, mund të kërkojë një shtyrje. Kjo do të thotë që një debitori është dhënë për një vonesë në pagesa. Kjo vonesë mund t’u jepet vetëm personave juridikë dhe personave fizikë që ushtrojnë një profesion ose biznes të pavarur. Gjithashtu, mund të aplikohet vetëm nga debitori ose vetë ndërmarrja. Qëllimi i kësaj vonese është shmangia e falimentimit dhe lejimi i kompanisë që të vazhdojë të ekzistojë. Referimi i jep debitorit kohë dhe mundësi për të marrë biznesin e tij në rregull. Në praktikë, kjo mundësi shpesh çon në marrëveshje pagese me debitorët. Prandaj, referenca mund të ofrojë një zgjidhje në rast të falimentimit të afërt. Sidoqoftë, debitorët jo gjithmonë arrijnë të arrijnë rregullin e biznesit të tyre. Prandaj, vonesa në pagesa shpesh konsiderohet si pararendëse e falimentimit.

Çfarë thonë klientët për ne

Shërbim shumë miqësor ndaj klientit dhe udhëzim i përsosur!

Z. Meevis më ka ndihmuar në një çështje të ligjit të punës. Ai e bëri këtë, së bashku me ndihmësin e tij Yara, me shumë profesionalizëm dhe integritet. Krahas cilësive të tij si avokat profesionist, ai mbeti në çdo kohë i barabartë, një njeri me shpirt, që të jepte një ndjenjë të ngrohtë dhe të sigurt. Hyra në zyrën e tij me duar në flokë, zoti Meevis më dha menjëherë ndjesinë se mund t'i lëshoja flokët dhe ai do të merrte përsipër që nga ai moment, fjalët e tij u bënë vepra dhe premtimet u mbajtën. Ajo që më pëlqen më shumë është kontakti i drejtpërdrejtë, pavarësisht ditës/orarit, ai ishte aty kur kisha nevojë për të! Një top! Faleminderit Tom!

Nora

Eindhoven

10

i shkëlqyer

Aylin është një nga avokatet më të mira të divorcit, e cila është gjithmonë e arritshme dhe jep përgjigje me detaje. Edhe pse na u desh të menaxhonim procesin tonë nga vende të ndryshme, nuk u përballëm me ndonjë vështirësi. Ajo e menaxhoi procesin tonë shumë shpejt dhe pa probleme.

Ezgi Balik

Harlem

10

Pune e bukur Aylin

Shumë profesional dhe gjithmonë efikas në komunikim. Te lumte!

Babil

Lelystad

10

Qasje adekuate

Tom Meevis ishte i përfshirë në këtë rast gjatë gjithë kohës dhe çdo pyetje nga ana ime u përgjigj shpejt dhe qartë nga ai. Unë me siguri do t'ua rekomandoj firmën (dhe Tom Meevis në veçanti) miqve, familjes dhe bashkëpunëtorëve të biznesit.

mike

Hoogeloon

10

Rezultat i shkëlqyer dhe bashkëpunim i këndshëm

I paraqita rastin tim LAW and More dhe u ndihmua shpejt, me dashamirësi dhe mbi të gjitha në mënyrë efektive. Jam shumë i kënaqur me rezultatin.

Sabine

Eindhoven

10

Trajtimi shumë i mirë i çështjes sime

Do të doja të falënderoja shumë Aylin për përpjekjet e saj. Jemi shumë të kënaqur me rezultatin. Klienti është gjithmonë qendror me të dhe ne jemi ndihmuar shumë mirë. Njohuri dhe komunikim shumë i mirë. Rekomandoni vërtet këtë zyrë!

Shahin kara

Veldhoven

10

Ligjërisht i kënaqur me shërbimet e dhëna

Situata ime u zgjidh në një mënyrë që mund të them vetëm se rezultati është ashtu siç doja. Më ndihmuan për kënaqësinë time dhe mënyra se si veproi Aylin mund të përshkruhet si e saktë, transparente dhe vendimtare.

Arsalani

Mierlo

10

Gjithçka e rregulluar mirë

Që në fillim patëm një klikim të mirë me avokaten, ajo na ndihmoi të ecnim në rrugën e duhur dhe largoi paqartësitë e mundshme. Ajo ishte e qartë dhe një person njerëzor që ne e përjetuam si shumë të këndshme. Ajo e bëri të qartë informacionin dhe nëpërmjet saj ne dinim saktësisht se çfarë të bënim dhe çfarë të prisnim. Një përvojë shumë e këndshme me Law and more, por sidomos me avokatin me të cilin kemi pasur kontakt.

Vera

Helmond

10

Njerëz shumë të ditur dhe miqësorë

Sherbim shume i mire dhe profesional (ligjor). Komunikoni dhe punoni në të njëjtën kohë. Ik ben geholpen dera dhr. Tom Meevis në mw. Aylin Selamet. Me pak fjalë, kam pasur një përvojë të mirë me këtë zyrë.

Mehmet

Eindhoven

10

I madh

Njerëz shumë miqësorë dhe shërbim shumë i mirë…nuk mund të them ndryshe kjo është super e ndihmuar. Nëse ndodh, unë patjetër do të kthehem.

Jacky

Bree

10

Avokatët tanë të falimentimit janë të gatshëm t'ju ndihmojnë:

Zyrë Law & More

falimentim

Ligji i falimentimit në Hollandë

Në përputhje me Ligjin e Falimentimit, një debitor, i cili është në situatën që ai nuk ka paguar, do të deklarohet i falimentuar me urdhër të gjykatës. Qëllimi i falimentimit është ndarja e pasurive të debitorit midis kreditorëve. Debitori mund të jetë një person privat, siç është një person fizik, një biznes njeri ose një partneritet i përgjithshëm, por edhe një person juridik, siç është BV ose një debitor NV A mund të deklarohet i falimentuar nëse ka të paktën dy kreditorë .

Për më tepër, të paktën një borxh duhet të jetë i papaguar, ndërsa do të duhej të ishte. Në atë rast, ekziston një borxh i kërkuar. Falimentimi mund të paraqitet si në deklaratën e vetë aplikantit ashtu edhe me kërkesën e një ose më shumë kreditorëve. Nëse ka arsye që lidhen me interesin publik, Zyra e Prokurorit Publik gjithashtu mund të paraqesë kërkesë për falimentim.

Pas një deklarate falimentimi, pala e falimentimit humbet disponimin dhe administrimin e pasurive të saj që i përkasin falimentimit. Pala e falimentuar nuk do të jetë më në gjendje të ushtrojë asnjë ndikim në këto pasuri. Do të emërohet një administrues i besuar; ky është një i besuar gjyqësor i cili do të ngarkohet me administrimin dhe likuidimin e pasurisë së falimentimit. Besuari do të vendosë se çfarë do të ndodhë me pasuritë e falimentuar. Shtë e mundur që i besuari të arrijë një marrëveshje me kreditorët. Në këtë kontekst, mund të bihet dakord që të paktën një pjesë e borxhit të tyre do të paguhet. Nëse nuk mund të arrihet një marrëveshje e tillë, i besuari do të vazhdojë të përfundojë falimentimin. Pasuria do të shitet dhe të ardhurat do të ndahen midis kreditorëve. Pas shlyerjes, një person juridik që është deklaruar i falimentuar do të shpërbëhet.

A keni të bëni me ligjin e falimentimit dhe a dëshironi të merrni mbështetje juridike? Ju lutem kontaktoni Law & More.

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.