Law & More posedon një njohuri dhe përvojë të thellë në këshillimin dhe ndihmën e bizneseve të menaxhuara nga pronarët si në Hollandë ashtu edhe ndërkombëtarisht. Me kalimin e viteve ne kemi zhvilluar një kuptim të thellë të asaj që drejton bizneset familjare holandeze dhe ndërkombëtare dhe të sigurojë këshilla strategjike ligjore dhe tatimore për t'i ndihmuar ata të identifikojnë dhe të arrijnë objektivat e tyre.

BIZNESET E FAMILJES DUTCH DHE ND INTERNATIONALRKOMBTARE
KONTAKT LAW & MORE

Avokat i Biznesit Familjar

Law & More posedon një njohuri dhe përvojë të thellë në këshillimin dhe ndihmën e bizneseve të menaxhuara nga pronarët si në Hollandë ashtu edhe ndërkombëtarisht. Me kalimin e viteve ne kemi zhvilluar një kuptim të thellë të asaj që drejton bizneset familjare holandeze dhe ndërkombëtare dhe të sigurojë këshilla strategjike ligjore dhe tatimore për t'i ndihmuar ata të identifikojnë dhe të arrijnë objektivat e tyre.

Ne këshillojmë për çështjet e mbrojtjes së pasurive dhe si ta ruajmë me sukses biznesin nga taksat ligjore dhe rreziqet financiare, duke përfshirë por jo të kufizuar në zbutjen e ndikimit të tyre.

Law & More këshillon në mënyrë aktive për zgjedhjen e strukturave më të përshtatshme dhe efikase të taksave për bizneset familjare, qoftë ndërkombëtare ose brenda Hollandës, duke përdorur shkallën e plotë të opsioneve të korporatave holandeze dhe multijurisdictional në dispozicion.

Ne jemi të aftë në trajtimin në mënyrë efektive të mosmarrëveshjeve ligjore dhe konflikteve midis anëtarëve të familjes, aksionarëve dhe menaxhmentit, përfituesve dhe besimtarëve.

Profesionistët tanë këshillojnë për shitjen e biznesit ndërsa kufizojnë ekspozimin ndaj detyrimeve tatimore holandeze.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

 Telefononi +31 40 369 06 80

Shërbimet e Law & More

E drejta e korporatave

Avokat i korporatës

Companydo kompani është unike. Prandaj, do të merrni këshilla juridike që janë drejtpërdrejt të rëndësishme për kompaninë tuaj

Njoftim për parazgjedhje

Avokat i përkohshëm

Keni nevojë për një avokat përkohësisht? Siguroni mbështetje të mjaftueshme juridike falë Law & More

Avokat

Avokati i imigracionit

Ne merremi me çështje që kanë të bëjnë me pranimin, vendbanimin, dëbimin dhe të huajt

Marrëveshja e aksionarëve

Avokati i biznesit

Do sipërmarrës duhet të merret me ligjin e ndërmarrjeve. Përgatituni mirë për këtë.

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe
mund të bashkohen me
problemi i klientit ”

Mentalitet jo i pakuptimtë

Ne na pëlqen të menduarit krijues dhe shikojmë përtej aspekteve juridike të një situate. Shtë gjithçka për të arritur në thelbin e problemit dhe zgjidhjen e tij në një çështje të vendosur. Për shkak të mentalitetit tonë të pakuptimtë dhe përvojës së viteve, klientët tanë mund të mbështeten në mbështetje juridike personale dhe efikase.

A doni të dini se çfarë Law & More a mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 (0) 40 369 06 80 ose na dërgoni një e-mail:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Law & More B.V.