Law & More është në disponim të një përvoje të gjerë në këshillimin në fushën e farmave, shkencave të jetës dhe kujdesit shëndetësor. Ndërmarrjet që operojnë brenda këtyre sektorëve në zhvillim aktiv duhet të merren me të gjitha llojet e çështjeve të vështira ligjore. Nëse lansoni një produkt të ri, dëshironi ta mbroni atë produkt, por a jeni në gjendje të merrni një patentë në produktin tuaj specifik? Apo ka ndonjë shkelje të patentës suaj? Ne mund t'ju ndihmojmë gjatë dhënies së këshillave juridike në lidhje me këto çështje dhe do të gjykojmë kur të jetë e nevojshme.

SHKENCA FARMA & JETE
KONTAKT LAW & MORE

Shkencat e Farmacisë dhe Jetës

Law & More është në disponim të një përvoje të gjerë në këshillimin në fushën e farmave, shkencave të jetës dhe kujdesit shëndetësor. Ndërmarrjet që operojnë brenda këtyre sektorëve në zhvillim aktiv duhet të merren me të gjitha llojet e çështjeve të vështira ligjore. Nëse lansoni një produkt të ri, dëshironi ta mbroni atë produkt, por a jeni në gjendje të merrni një patentë në produktin tuaj specifik? Apo ka ndonjë shkelje të patentës suaj? Ne mund t'ju ndihmojmë gjatë dhënies së këshillave juridike në lidhje me këto çështje dhe do të gjykojmë kur të jetë e nevojshme.

Një përzgjedhje e lëndëve për të cilat mund t'ju ndihmojmë:

• Bisedimet për marrëveshjet në lidhje me anketën, evoluimet dhe shpërndarjen e produkteve farmaceutike, mjekësore dhe sanitare;
• Pronë intelektuale;
• Përgjegjësia e produktit.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

 Telefononi +31 40 369 06 80

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe
mund të bashkohen me
problemi i klientit ”

Mentalitet jo i pakuptimtë

Ne na pëlqen të menduarit krijues dhe shikojmë përtej aspekteve juridike të një situate. Shtë gjithçka për të arritur në thelbin e problemit dhe zgjidhjen e tij në një çështje të vendosur. Për shkak të mentalitetit tonë të pakuptimtë dhe përvojës së viteve, klientët tanë mund të mbështeten në mbështetje juridike personale dhe efikase.

A doni të dini se çfarë Law & More a mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [email mbrojtur]l
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Law & More B.V.