EKIPI YNË

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Brenda Law & More, Tom merret me praktikën e përgjithshme. Ai është negociatori dhe ndërgjyqësi i zyrës.

Maksim Hodak

Partner / Avokat

Brenda Law & More Maxim përqendrohet në shërbimin e klientëve nga tregjet euroaziane në Hollandë në fushat e ligjit holandez të korporatave, të drejtës tregtare holandeze, të drejtës tregtare ndërkombëtare, financave të korporatave dhe bashkimeve dhe blerjeve, vendosjen dhe menaxhimin e projekteve komplekse ndërkombëtare dhe strukturat e taksave / financave.

Ruby van Kersbergen

Avokati-në-ligjit

Brenda Law & More, Ruby është e specializuar në ligjin e kontratave, ligjin e korporatave dhe shërbimet ligjore të korporatave. Ajo gjithashtu mund të punësohet si avokat i korporatës për kompaninë tuaj.

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

Brenda Law & More, Aylin kryesisht punon në fushën e të drejtës personale dhe familjare, ligjin e punësimit dhe ligjin e migracionit.

Sevinc Hoeben-Azizova

Këshilltari Ligjor

Brenda Law & More, Sevinc mbështet ekipin aty ku është e nevojshme dhe merret me çështje të ndryshme ligjore dhe hartimin e dokumenteve (procedurale). Përveç Hollandishtes dhe Anglishtes, Sevinc flet edhe rusisht, turqisht dhe azerisht.

Maks Mendor

Menaxher Marketingu

 

Max Mendor, një ekspert i aftë me një gamë gjithëpërfshirëse të aftësive teknike, ka një kuptim të thellë të organizimit dhe menaxhimit të kompanisë. Si Menaxher i Medias dhe Marketingut në Law & More, ai luan një rol kyç në rritjen e dukshmërisë dhe reputacionit të firmës. Me përkushtimin e tij për të qëndruar aktual në trendet e industrisë dhe për të shfrytëzuar strategjitë më të avancuara, ekspertiza e Max ka qenë thelbësore në nxitjen e rritjes dhe suksesit të firmës.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.