Taksat në Hollandë kanë të bëjnë me të gjithë ata që jetojnë ose merren me Holandën. Të dy Hollandat dhe vendet evropiane (BE) të gjitha kanë sisteme të ndërlikuara tatimore të përbëra nga rregullore të vështira dhe traktate ndërkombëtare. Për shembull, sistemi i taksave Hollandeze njeh shumë lloje të ndryshme të ligjit dhe taksat, të tilla si tatimi mbi të ardhurat, tatimi mbi pagën, taksat e qarkullimit dhe taksat e korporatave. Për më tepër, të gjitha këto sisteme, rregullore dhe traktate të përmendura më parë mund të kenë një efekt në sistemin e taksave Hollandeze.

PLANIFIKIMI TATIMOR NDATIONRKOMBTAR & KOMBTAR
KONTAKT LAW & MORE

Avokat i taksave

Taksat në Hollandë kanë të bëjnë me të gjithë ata që jetojnë ose merren me Holandën.

Të dy Hollandat dhe vendet evropiane (BE) të gjitha kanë sisteme të ndërlikuara tatimore të përbëra nga rregullore të vështira dhe traktate ndërkombëtare. Për shembull, sistemi i taksave Hollandeze njeh shumë lloje të ndryshme të ligjit dhe taksave, të tilla si tatimi mbi të ardhurat, tatimi mbi pagën, taksat e qarkullimit dhe taksat e korporatave. Për më tepër, të gjitha këto sisteme, rregullore dhe traktate të përmendura më parë mund të kenë një efekt në sistemin e taksave Hollandeze.

Para fillimit të një biznesi në Hollandë, çdo sipërmarrës duhet të këshillohet në lidhje me aspektet e taksave Hollandeze dhe tarifat e taksave Hollandeze. Shtë një art për të përdorur në mënyrë optimale rregullat e taksave për të kufizuar presionin e taksave holandeze në minimum.

Farë mund Law & More bëni për t'ju ndihmuar?

Law & More këshilltarët e taksave ndihmojnë për të zhvilluar një strukturë të duhur të korporatës për të shijuar në mënyrë optimale përfitimet e taksave holandeze. Hollanda parashikon regjime të traktateve të favorshme për kompanitë shumëkombëshe me filialet e huaj. Zëvendësimi i prodhimit në vendet e tjera mund të çojë në përfitime nga taksat. Taksimi i dyfishtë mund të jetë i kufizuar për shkak të shumë traktateve tatimore në të cilat Holanda ka hyrë. Gjithashtu tarifat holandeze të importit mund të shmangen në shumë raste.

Law & More, në bashkëpunim me këshilltarët e saj të taksave dhe së bashku me klientët e saj, shqyrton opsionet që japin ligjet e taksave Hollandeze dhe BE. Nëse është e nevojshme, ne do të bashkëpunojmë me këshilltarë të besueshëm të taksave dhe llogaritarë të regjistruar në Hollandë dhe në juridiksione të tjera për të ofruar këshillat dhe zgjidhjet më të mira të mundshme për klientët tanë Hollandezë dhe ndërkombëtarë.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

 Telefononi +31 40 369 06 80

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe
mund të bashkohen me
problemi i klientit ”

Mentalitet jo i pakuptimtë

Ne na pëlqen të menduarit krijues dhe shikojmë përtej aspekteve juridike të një situate. Shtë gjithçka për të arritur në thelbin e problemit dhe zgjidhjen e tij në një çështje të vendosur. Për shkak të mentalitetit tonë të pakuptimtë dhe përvojës së viteve, klientët tanë mund të mbështeten në mbështetje ligjore personale dhe efikase.

A doni të dini se çfarë Law & More a mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - për të[email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Law & More B.V.