Kuptimi i zhvatjes

Zhvatja është përdorimi i gabuar i forcës aktuale ose të kërcënuar, dhuna ose frikësimi për të fituar para ose pronë nga një individ ose entitet. Zhvatja në përgjithësi përfshin një kërcënim që i bëhet personit ose pasurisë së viktimës, ose familjes ose miqve të tyre.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.